Haberler

Acun'un Kanalında İşe Başlayan Ebru Şallı'ya Canlı Yayında Sürpriz

Güncelleme:

TV8'de ekrana gelmeye başlayan programın ilk canlı yayınında Ebru Şallı büyük bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Şallı'ya sevgilisi Sinan Akçıl tam 101 tane gül gönderdi.

Ebru Şallı, "Ebruli" programıyla yeniden ekrana döndü. TV8'de ekrana gelmeye başlayan programın ilk canlı yayınında Şallı büyük bir sürprizle karşı karşıya kaldı.

CANLI YAYINA GÜL GÖNDERDİ

"1001 Gece" adlı yeni single'nı çıkaran Sinan Akçıl tarafından stüdyoya 101 adet gül gönderildi.

Sevgilisinin bu jesti karşısında oldukça duygulanan Şallı, çiçeklerle birlikte gelen zarfta yazılanları ise okumak istemedi.

"ÇİÇEKLER BİR PRENSTEN GELDİ"

Şallı, bu jesti için Akçıl'a "Bu çiçekler bir prensten geldi ve o prensin kim olduğunu herkes biliyor" sözleriyle teşekkür etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (16)

sevda:

Iki cirkin bulmuş birbirini. Prensmis ha ha prenslere hakaret olur

37
2
yanıtYanıtla
hako:

bu ihanet eden kadını nasıl işe alırsın herkese kötü örnek oluyor eski kocası harun tan çok ağlamıştı bu kadın yüzünden yazık sana acun

32
1
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ:

TAM REZİLLER REZİL KANALDA İŞ BULMUŞLAR

18
10
yanıtYanıtla
hakanMobil-ANDROID:

acun nerden buluyon boyle dangalaklari sana yakismiyor.bizde senin iyi insanlari sectigini biliyorduk ayip ya.kariyerli sanatci sec slm

20
1
yanıtYanıtla
turkMobil-IOS:

pislikler Allah belanizi versin

15
4
yanıtYanıtla
ask:

yaziklar olsun 2 tane cocugn var onlarn yuzune nasıl bakican yarn büyüdüklernde sana 2 cift sozleri olur karaktersizler namaz kilcaklarina onla bunla geziyolat

11
3
yanıtYanıtla
Alamur:

Benim göremediğim ama Ebru Şallının Hadisenin gördüğü ne var acaba bu Sinanda?O_o

13
0
yanıtYanıtla
deniz:

ebru şallı estetik faciası gibi. estetik güzel olmak için yapılır buda çirkinleşmek için yapıyor yaptıkça çirkinleşiyor.

12
0
yanıtYanıtla
ali:

ulan bu millet ne dönek br millet ya hani seni aldatmıştı utanın utanın ayıp aile denen bir merci kalmadı artık

8
1
yanıtYanıtla
ıyyyyyyy:

ebrunun surat ne ya yaratık gibi olmuş gerdire gerdire ortadan ayrılacak göz kapakları ayrı cumhuriyet biri bi yana biri bi yana bakıyor.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title