Haberler

Ebru Şallı Karda Bile Pilates Yaptı

Güncelleme:

Instagram'a yüklediği egzersiz videolarıyla gündemden düşmeyen Ebru Şallı, sevgilisi Sinan Akçıl'la kayak yapmaya gittiği Fransa'da bile pilates yapmaktan geri kalmadı.

Sinan Akçıl ile yaşadığı aşk, spor tutkusu ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle hep gündemde olan Ebru Şallı, spor yaparken yüklediği fotoğraflar ve videolarla takipçilerinin beğenisini toplamaya devam ediyor.

SİNAN AKÇIL'LA FRANSA'YA GİTTİ

Kış aylarında, bulduğu her fırsatta Alpler'de kayak yapan ünlü çift, geçtiğimiz hafta yine Fransa'nın yolunu tuttu. Ebru Şallı, Alpler'de sadece snowboard yapmakla kalmayıp, takipçileri için karların üzerinde çektiği egzersiz videolarını yükledi.

"DURMAK YOK BEL İNCELTMEYE DEVAM"

Karda çekip yüklediği videoların altına "Isınmaya başlayın karın egzersizi yapacağız", "Durmak yok bel inceltmeye devam" gibi notlar yazan Şallı, takipçilerinin ilgi dolu yorumlarıyla karşılaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Fransa Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

SUNA Mobil-ANDROID:

KALE 06 yeter artik yeter adini degistircem yeter

3
5
yanıtYanıtla
SUNA Mobil-ANDROID:

KALE 06 BİRAK PESİMİ YETEERRR

4
4
yanıtYanıtla
suna Mobil-ANDROID:

kale06 bende seni cooooook seviyorum

1
6
yanıtYanıtla
Alev S.:

bu kadin da bilmiyor ki dikkat cekmek icin neresini ayiracagini sasiriyor. . . igreti bir kadin. . üstelik fizigi offside bence. ölmüs balik gibi. . kompleksli. . .

7
0
yanıtYanıtla
KARDELEN:

manyak

3
2
yanıtYanıtla
dişi asLAn Mobil-ANDROID:

ruh hastası kadın cok iticisin

4
0
yanıtYanıtla
Cansu Mobil-ANDROID:

Basit şey

3
0
yanıtYanıtla
Aygun IsmayilovamobilWeb@haberler.com:

bnlar azmis kari bile eritirler bacaklarini ayiracagina gidib evinin kadini olsaydin kiloluyum ama anne ve iyi bir es olmama hic birsey mani olmuyor

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title