Haberler

Ebru Gündeş Limon Suyu ile Güzelleşiyormuş

Güncelleme:

Ünlü şarkıcının merak edilen bakım sırrı ortaya çıktı. Gündeş, iddia edildiği gibi güzelliğini örümcek yağına değil de limon suyuna borçluymuş.

Hakkında çıkan estetik haberlerini yalanlayan sanatçının bakım kürünün tarifi ise yemeklerin vazgeçilmez lezzeti limonda olduğu ortaya çıktı.

GÜN BOYU 4 LİTRE SU İÇİYORMUŞ

Limon suyunu sıktıktan sonra kalan lifin bir kısmını vücuduna süren şarkıcının, aynı zamanda cildinin tazeliğini koruyabilmek içinde gün boyu 4 litreye yakın su içtiğini öğrenildi.

CİLDİNE ÖZEL KÜR UYGULUYORMUŞ

Sadece sudan yardım almayan Gündeş, banyoda ise deniz tuzu ile kokulu yağları karıştırarak cilde özel bir kür uyguladığı gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ebru Gündeş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

AdalımobilWeb@haberler.com:

Bu guzelleşmiş halimi Birileri iletsin ebruya bidahaki sefere organik limon kullansın.

60
0
yanıtYanıtla
ÇiçekMobil-IOS:

Heee inandık bişey görmedik ya, 3 ayda bi botox 6 ayda dolgu yapıldığı belli gençlik aşılarını katmıyorum bile, medikal estetikçiyim ben, sonra halkı kandırın yok limon yok maya, ayıp be

55
2
yanıtYanıtla
HortumcuMobil-IOS:

Bir akp li olarak oyum hdp ye

46
11
yanıtYanıtla
sevo:

Hic bir zaman güzel değildi ve hic bir zamanda güzel olmayacak botoksluuuuuuuuuuuuu

53
2
yanıtYanıtla
aşkımobilWeb@haberler.com:

Onun sırrı ayakkabı kutuların da saklı

45
1
yanıtYanıtla
bak:

biraz tipsizleşmiş gibi

37
3
yanıtYanıtla
peri:

Hicbir donem samimi bulmadim. Sevemedim gitti zorla degil ya

35
1
yanıtYanıtla
PARA SEYTANDIR:

Para insanlari azdikca azdirir, , cünkü para seytanin oyuncagidir, , insanlari onunla avlar, , onunla yoldan cikarir.

33
1
yanıtYanıtla
Ahmet erzurummobilWeb@haberler.com:

Ebru gündeş yaşın büyük olmasına rağmen sen dünyanın en güzel ve en tatlı kadınısın senden bitane daha gelmedi sesinide hiç demiyorum aşığım sana...

8
25
yanıtYanıtla
Hadi canım:

Yaw ne limon suyu, bu limon suyu bir tek ünlülere mi yarıyor arkadaş. İngiltere de örümcek ağı denen yeni bir şeyle gerdirmiş suratını

32
1
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title