Haberler

Ebru Gündeş İlk Kez Babası ile İlgili Paylaşımda Bulundu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı, Babalar Günü'nde 4 yaşında kendisini ve annesini terk eden babasına "Her çocuk babaya muhtaçtır!" diyerek sitem etti.

Ebru Gündeş, yıllarca görüşmediği babası Remzi Gündeş hakkında Instagram hesabından ilk kez mesaj yayınladı: "Babalar Gününüz kutlu olsun. Lütfen unutmayın çocukların baba sevgisine ihtiyacı vardır. Eğer zamanında yoksanız, bu içlerini acıtır ve bu onları sizden uzak ama çok uzaklara götürür."

GÜNDEŞ'E DESTEK YAĞDI

Gündeş'in buruk mesajı hayranlarını duygulandırdı. Bir hayranı "Baba olmak kolay ama baba yüreği ile doğmak herkesin harcı değil" diye, bir başka hayranı da "Evlatlarına sahip çıkanların günü kutlu olsun" diye Gündeş'e destek verdi.

ŞÖHRET OLUNCAYA KADAR ARAMADI

Baba Remzi Gündeş, 1974 doğumlu olan Ebru Gündeş'i, 4 yaşındayken terk etti. Şöhret oluncaya kadar Gündeş'i arayıp sormayan baba, daha sonra sanatçı hakkında açıklamalar yapmıştı. Tüm yaşananlara rağmen babasına sahip çıkan Gündeş, geçirdiği beyin ameliyatı sonrası onunla kucaklaşıp helalleşmişti.

Ebru Gündeş yıldızının yeni parladığı dönemlerde öldüğünü söylediği babasının sözde mezarının başına gidip dua ederken poz vermiş; daha sonra babası Remzi Gündeş'in hayatta olduğu ortaya çıkmıştı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Babalar Günü Ebru Gündeş Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (34)

HASAN TAHSİN:

hırsız kocanda para çok, bak akp''lilerden ödül de aldı, biraz gönder ne olacak, çerez parası bile değil.

30
9
yanıtYanıtla
HAMZA:

HIRSIZ KOCANLA ANLAŞABİLİYORMUSUN BARİ

32
6
yanıtYanıtla
KarslımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Her çocuk babaya muhtaçtır demişsin doğru ama her kadın hırsıza Muhtaç değildir ve haram parayla görgüsüzlük yapmaz

31
5
yanıtYanıtla
ADNAN DERİN:

HIRSIZIN KARISI BİNNAZ :)

30
3
yanıtYanıtla
süleyman:

hırsız

27
5
yanıtYanıtla
Ahmet ErzurummobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Senin üzülmene dayanamam Ebuşum

4
24
yanıtYanıtla
SevmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

4 yasında bırakmışsa annenin sucuda onunla beraber eşittir .sonucta baba uf bile denemen Lazım .yazıklar olsun sana

14
7
yanıtYanıtla
ebru:

seninde eşininde nasıl biri olduğunu gayet iyi biliyoruz salak değiliz biz masal anlatmayın boşuna

18
2
yanıtYanıtla
ruşvetçi zarrabmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bi 400 de yazlık alışverişi yaptın mı !!!

18
0
yanıtYanıtla
kara çocuk:

NASIL HARAM PARALARI ÇOCOGUNA YEDİRYORSUN SEN ŞİMDİ CIKAR ZARRAB SOG OLSAUNDERSİN

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title