Haberler

Ebelik Lisans Tamamlama Programı 4. Dönem Mezunlarını Verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Samsun Sağlık Yüksek Okulu, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı "Ebelik Lisans Tamamlama Programı" 4. Dönem Mezuniyet Töreni, okulun konferans salonunda yapıldı.

Törene Samsun Sağlık Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Nermin Kılıç, Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sönmez Pamuk, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Prof. Dr. Nermin Kılıç yaptı. Prof. Kılıç, "Bugün Uzaktan Eğitim Ebelik Lisans Tamamlama Programı'nı başarıyla bitiren öğrencilerimiz diplomalarını alacaklar. OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezi 2009 yılında kurulmuştur. Bugüne kadar aktif bir kurum profili çizerek Türkiye'de uzaktan eğitime yön veren bir konuma gelmeyi başarmıştır. Yeni sayılabilecek bir merkez olmasına rağmen, Uzaktan Eğitim Ebelik Lisans Tamamlama Programı Türkiye'de sadece OMÜ tarafından açılmıştır. Bu programda yer alan dersler Tıp Fakültemiz ve Yüksek Okulumuzda görevlendirilen 28 öğretim üyesi tarafından verilmektedir. Bugün 654 öğrencimizi mezun ediyoruz ve bugüne kadar 8 bin 957 öğrenci mezun etmiş olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Prof. Kılıç ayrıca, Sağlık Bakanlığı'yla imzalanan protokol gereği Ebelik Lisans Tamamlama Programı'nın 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında son kez öğrenci aldığını belirtti.

Mezun öğrencilere seslenen Prof. Dr. Nermin Kılıç şöyle konuştu: "Biliyoruz ki uzaktan eğitim olmasaydı çeşitli nedenlerden dolayı eğitimine ara vermiş sizler için mezun olmak bir hayalin ötesine geçmeyecekti. Öğrenmek ve değişmek insana özgüdür. Her insan değişebilir, her insan öğrenebilir, her insan başarabilir. Sadece tek şart bunları gönülden istemektir. Okulumuzun Uzaktan Eğitim Merkezi sizlere elini uzatarak bir hayalinizin gerçekleşmesini sağladı. Sonuç olarak aldığınız eğitimin uzaktan olması değil, nitelikli olmasının önemli olduğunu öğrendiniz. Bu başarılı çalışmaların mimarı olan Sayın Rektörümüze, Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze ve tüm öğretim üyelerimize teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından Ebelik Yüksek Lisans Tamamlama Programını 2.'likle bitiren Sevgi Günay plaketini Prof. Dr. Nermin Kılıç'ın elinden aldı.

Tören, mezunların başarı belgelerini alarak keplerini havaya fırlatmalarıyla sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Nermin Kılıç Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title