Haberler

Ebbl Öncesi Hazırlık Maçı

Erkekler Bölgesel Basketbol Lig (EBBL)’de bu sezon Bilecik’i temsil edecek Bilecik Belediyespor, lig öncesi hazırlık maçınca İzmit Belediyespor’u 67-49 mağlup etti.

Erkekler Bölgesel Basketbol Lig (EBBL)'de bu sezon Bilecik'i temsil edecek Bilecik Belediyespor, lig öncesi hazırlık maçınca İzmit Belediyespor'u 67-49 mağlup etti.

EBBL'de bu sene Bilecik'i temsil edecek Bilecik Belediyespor, sezon öncesi çıktığı ilk hazırlık maçında, ligde aynı grupta mücadele edeceği İzmit Belediyespor'u 67-49 mağlup etti. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk periyodunu deplasman ekibi Bilecik Belediyespor 10-18 bir skorla bitirdi. İkinci periyotta başa baş bir mücadele eden skoru 31-32'ye getiren İzmit Belediyespor ilk yarının sonunda soyunma odasına kendi saha ve seyircisi önünde 2 sayı geride gitti. Üçüncü periyotta da başa bir oyun sergileyen her iki takım karşılıklı sayılar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Karşılık bulunan sonuca etti ekmezken, üçüncü periyot 41-45 sonuçla Bilecik Belediyespor üstünlüğü ile sonuçlandı.

SON PERİYOTTA İŞİ BİTİRDİ

Maçın ikinci ve üçüncü periyotuna kadar başa bir skorla giden her iki takım maçın son periyotuna ise, 41-45 skorla girdi. Son periyotta Bilecik Belediyespor'lu Mehmet Volkan Saday, Rıdvan Çalışkan ve Aykut Karçı'nın müthiş oyununun skora yansıması farkı birden açtı. Son periyotta sadece 8 sayı üreten İzmit Belediyespor karşı 22 sayı üreten Bilecik Belediyespor, müthiş oyunu sayesinde maçı 67-49 skorla kazandı.

MAÇ SONU

Maç sonu hazırlık maçı hakkında değerlendirmede bulunan Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yaşar Karabulut, sezon öncesi ilk hazırlık maçında galip geldikleri için mutlu olduğunu belirtti. Karabulut, "Sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Bazı eksiklerimiz var ancak her şey iyi olacak ve Bilecik'te heyecan dolu maçlar izleteceğiz. Maça gelecek olursa, ilk periyod hariç son periyota kadar başa bir mücadele oldu. Oyuncularım son periyotta tecrübelerini oyuna yansıtan oyuncular maçı kazanması bildi. Bu hafta sonu EBBL'de aynı grupta mücadele edeceğimiz Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile bir hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Ligde ilk maçımız Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile ve grupta ilk üçe kalarak TB2L için şansımızı sonuna kadar değerlendireceğiz" dedi.

MAÇ İSTATİSTİKLERİ

İZMİT BELEDİYESPOR: 49 BİLECİK BELEDİYESPOR: 67

Salon: Atatürk

HAKEMLER: Fatih Güler ***, Mert Akçay ***

İZMİT BELEDİYESPOR: Onur **(7), Emrah **(7), Timur **(2), Yiğit *(3), Tuna *(3), Ahmet *(2), Sercan *(2), Efe *(2), Hüseyin ***(12), Berker ***(4), Ulaş **(4)

BİLECİK BELEDİLESPOR: Mehmet Volkan ****(10), Metin ***(8), Çağkan *(1), Cemal **(1), Aykut ***(14), Sinan **(4), İbrahim **(3), Binali ****(11), Yusuf **(6), Rıdvan çalışkan ****(9)

1.PERİYOT: 10-18

DEVRE: 31-32

3. PERİYOT: 41-45 - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Mehmet Volkan Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title