Haberler

EAS Akü Pınarbaşı'nda sürücülerle buluştu

Güncelleme:

'Yolların kralına Akülerin Kralı EAS yakışır' sloganıyla yola çıkan EAS, sürücülerin keyifle vakit geçirmelerini sağlayacak bir roadshow düzenliyor.

Roadshow kapsamında İzmir Pınarbaşı'nda gerçekleştirilen etkinlikte sürücüler, EAS'ın kral tahtına oturdu.

Sürücülerle birlikte vakit geçirmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnci GS Yuasa Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım, "Uzun ve yorucu yol koşullarının başarıyla üstesinden gelen sürücülerimiz bizim için yolların kralıdır. Akülerin kralı olan EAS markamızla her fırsatta yolların krallarıyla bir araya gelmeye büyük önem veriyoruz. Türkiye genelinde sürücülerimizle birlikte hoş vakit geçirmek üzere roadshowumuzu düzenliyoruz. Bu vesileyle, onların beklentilerini anlama ve ilerleyen dönemlerde ürün portföyümüz ve hizmetlerimiz ile ilgili gelişim noktalarını tespit etme imkanı da yakalıyoruz" dedi.

Türkiye'nin öncü kurumlarından İnci Holding ile dünya akü devi GS Yuasa'nın ortaklığıyla yoluna devam eden İnci GS Yuasa, güçlü markalarından EAS ile sürücülerin yanında olmaya devam ediyor. Nisan ayı boyunca Adapazarı, Antalya, Konya, İzmir, Manisa, Balıkesir, Bursa ve İstanbul şehirlerinde özellikle uzun yol sürücüleriyle bir araya gelen EAS Akü, sürücüler için eğlenceli aktiviteler düzenliyor. Roadshow kapsamında kurulan etkinlik alanında sürücüler çeşitli oyunlar, masaj koltuğu, EAS Kral Tahtı ile keyifli vakit geçirirken EAS Akü ürün portföyü ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi alma fırsatı da yakalıyor.

İZMİRLİ SÜRÜCÜLER TAHTA OTURDU

Pınarbaşı'ndaki roadshow'un en çok ilgi çeken aktivitesi EAS Kral Tahtı oldu. Sürücüler özel olarak tasarlanan kral tahtına oturarak fotoğraflarını çektirdi ve bu fotoğrafları #EASlayollarinkraliyim hastagi ile sosyal medya üzerinden paylaştı. Kral pozu veren sürücüler, paylaşım yaparak çeşitli hediyelerin de sahibi oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Yıldırım Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title