Haberler

E-tr Ödülleri'nde Kamu Kurumları ve Yerel Yönetimlerin E-devlet Projeleri Ödüllendirilecek

TÜSİAD ve TBV tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek eTürkiye (eTR) Ödülleri’ne başvuru süreci başladı.

TÜSİAD ve TBV tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek eTürkiye (eTR) Ödülleri'ne başvuru süreci başladı.

TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından düzenlenen 'e-TR Ödülleri' bu yıl 13'üncüsü gerçekleştiriliyor. Vodafone ana sponsorluğunda düzenlenecek 'e-TR Ödülleri'ne başvurular 22 Şubat 2016 tarihine kadar yapılabilecek. '13'üncü e-TR Ödülleri' ile kamudan vatandaşa e-hizmetler kategorisi, kamudan iş dünyasına e-hizmetler kategorisi, kamudan kamuya e-hizmetler kategorisi ve yerel yönetimler (Küçük, Orta, Büyük Ölçekli) kategorisinde ödüller verilecek.

'Kamudan Vatandaşa e-Hizmetler, Kamudan İş dünyasına e-Hizmetler ve Kamudan Kamuya e-Hizmetler' kategorilerine kamu sektörünün (kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları dahil) merkez veya taşra teşkilatları; 'Yerel Yönetimler Kategorisi'ne ise yerel yönetimler ve bağlı kuruluşları başvurabilecek.

Tüm kategorilerde başvuran uygulamaların etkin (aktif) ve/veya etkileşimli (interaktif) bir yapıya sahip olması şartı aranıyor. Halen tasarım ve geliştirme aşamasında bulunan uygulamalar, pilot projeler ve yalnızca bilgi veren edilgen (pasif) çözümler ise ödüllere aday olamıyor.

Açıklanan kategorilerin yanı sıra, modern devlet anlayışını destekleyen, şeffaflık, sosyal sorumluluk, istihdam olanağı yaratmak, maliyet verimliliğini artırmak gibi ilkeleri benimseyen uygulamalar da 'Vodafone Özel Ödülü' ile ödüllendirilecek. Ayrıca önceki yıllarda e-TR ödülü almış olan projelerin gelişimlerinin takip edilmesi ve projelerin kazanımlarının değerlendirilmesi sonucunda TÜSİAD-TBV e-TR Yürütme Kurulu tarafından 'En İyi Gelişim Gösteren Proje' ödülü verilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title