Haberler

E-Ticaret'te Dijital Pazarlama Stratejileri Geliştirmenin İncelikleri 3. E-Ticaret Konferansı'nda

TOBB izniyle gerçekleşen ilk ve tek e-ticaret organizasyonu olma özelliği taşıyan 3. E-Ticaret Konferansı ve Fuarı, 15 Mayıs 2014 tarihinde sektör temsilcilerini bir araya getiriyor.

TOBB izniyle gerçekleşen ilk ve tek e-ticaret organizasyonu olma özelliği taşıyan 3. E-Ticaret Konferansı ve Fuarı, 15 Mayıs 2014 tarihinde sektör temsilcilerini bir araya getiriyor.

Bu yılki ana teması "perakende sektörüne yönelik e-ticaret stratejileri" olan konferans, Türkiye'den ve yurt dışından yön veren isimleri çeşitli sunum ve paneller buluşturacak. Konferansta, dijital stratejiler geliştirme konusunda önemli bilgiler aktaracak olan Paul Smith ve kendine has sunumuyla sektöre dair önemli bilgileri katılımcılarla paylaşan Serdar Kuzuloğlu konferans konuşmacıları arasında yer alacak

15 Mayıs 2014 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan E-Ticaret Konferansı ve Fuarı, sektör açısından Türkiye'deki ve dünyadaki son trendleri ortaya koymayı hedefliyor.

Dijital pazarlamada strateji geliştirmenin incelikleri E-Ticaret Konferansı ve Fuarında

PR Smith CEO'su Paul Smith konferans konuşmacıları arasında yer aldığı organizasyon, Türkiye ve yurtdışından sektörün önde gelen isimleri katılımcılarla buluşturacak.

Çok ve uzun süre çalışan yoğun pazarlama ekipleri için, dijital pazarlama stratejisi olmadan ne kadar çalışsalar da sonuç alınmasının çok zor olduğunu belirten Paul Smith, rekabette eksik olan tutarlı bir dijital pazarlama stratejinin nasıl geliştirilmesi gerektiğine yönelik bilgiler aktaracak.

Konferansın bir diğer konuşmacısı olan Serdar Kuzuloğlu ise E-Ticaretin E'si olmaz başlıklı sunumuyla konferansta yer alacak.

Megan Quinn ve Valerie Dagand Moxhet, konferans kapsamında ilk kez Türkiye'de

Dünya çapındaki bir başarı hikayesi olan Net-A-Porter'ın, kurucu ortağı ve Avustralya'nın perakende alanındaki en güçlü kadınlarından biri olarak anılan Megan Quinn, 3. Eticaret Konferansı ve Fuarı kapsamında ilk kez Türkiye'deki sektör temsilcileriyle buluşuyor. Net-A-Porter'ın, kurucularından biri ve kreatif direktörü olarak edinmiş olduğu vizyon ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak olan Quinn, bu uluslararası üne sahip ve oyun değiştiren girişimle birlikte, "21. Yüzyılda e-Ticarette Mükemmelliğin nasıl elde edileceğine" dair tecrübelerini aktaracak.

Konferansın bir diğer konuşmacısı olan Evenby CEO'su Valerie Dagand Moxhet ise, Hem tüketici hem de girişimci olarak kadınların e-ticaretin geleceğine etkisine dair çok önemli bilgiler paylaşacak.

E-ticaret sektörünün geldiği nokta ve gelişimi için yapılması gerekenler 3. E-Ticaret Konferansı ve Fuarı'nda

E-ticaret ve dijital ekonominin geldiği noktanın ve gelişimi için yapılması gerekenlerin analiz edileceği fuar ve konferansla, sektör ve ilgili alanlarda faaliyet gösteren kurumların temsilcilerinin bir araya getirilmesi, görüş alışverişinde bulunarak, ürün ve hizmetlerini tanıtabilecekleri bir platform sağlanması amaçlanıyor.

BKM'nin katkıları, Asseco SEE, Biznet, Call Center Hotel, CCC, Encore, İHS Telekom, PayU ve Turkcell'in desteğiyle düzenlenen konferansın gündem başlıkları arasında: Online alışverişlerin hatırı sayılır bir bölümünü oluşturan perakende sektöründeki en son e-ticaret trendleri, yasal düzenlemeler, omni channel uygulamaları, datanın kazanca dönüştürülmesi, sosyal medya, ödeme sistemleri, müşteri hizmetleri gibi farklı konular da yer alacak.

Ayrıca konferans ve fuar, sektörde hizmet veren kurumları, rakipleri ve muhtemel çözüm ortaklarıyla bir araya getiren önemli bir platform yaratacak.

Sektör adına önemli çıktılarıyla, katılımcılarına e-ticaretin geleceği konusunda önemli bilgiler sunan organizasyon, konferansla eş zamanlı olarak gerçekleşen E-ticaret Fuarı ile sektörün önde gelen kuruluşlarına ev sahipliği yaparak, rakipleri ve muhtemel çözüm ortaklarıyla bir araya getiren önemli bir platform yaratacak. Fuar 09.30 -17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Etkinlikte ayrıca en iyi yeni e-ticaret sitesinin de ödüllendirileceği E-Fikir Yarışması Ödülü de sahibini bulacak.

Program

09.30 – 09.45 Açılış konuşması: Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Dr. Soner Canko

09.45 – 10.30 Sunum – 1 Megan Quinn,

Net A Porter Kurucu Ortağı - 21. Yüzyılda e-ticarette mükemmellik

10.30 – 10.45 Kahve Molası

10.45 – 11.30 Panel: E-Ticarette Ödeme sistemleri

11.30 – 12.15 Paul Smith, PR Smith

Dijital Pazarlamada strateji geliştirme

12.15 – 13.30 Öğle Yemeği

13.30 – 14.10 Valérie Dagand, CEO, Evenby

Kadınların e-ticaretin geleceğine etkisi

14.10 – 14.25 E-Fatura uygulamasında son düzenlemeler

14.25 – 14.40 Kahve Molası

14.40 – 15.20 Serdar Kuzuloğlu

Ticaret'in "e"si olmaz

15.20 – 16.05 Panel : E-Ticaretin olmazsa olmazları

16.05 – 16.20 E-Ticarette son gelişmeler

17.00– 17.05 E-Fikir Ödül Töreni

Daha fazla bilgi için: http: //www.e-commerceexpo.com//

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türkiye Haliç Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title