Haberler

    E-Ticaret Micro Mba Programı

    Türkiye'nin ilk online tematik işletme okulu Univerist Business School, bünyesinde Yönetim ve Liderlik eğitim programı veriyor.

    Türkiye'nin ilk online tematik işletme okulu Univerist Business School, bünyesinde Yönetim ve Liderlik eğitim programı veriyor.

    E-Ticaret Mikro MBA Programı'nın temel amacı, size kurumlar ve profesyoneller için yeni fırsatlar barındıran e-ticaret sektörünün yapısını, kurallarını ve dinamiklerini öğretmektir.

    Bu program sayesinde e-ticaret alanında uzmanlık kazanacak, iş modelinize e- ticareti entegre etmeyi öğrenecek, video-sunum-e-kitap-tezler ile zenginleştirilmiş programın sonunda e-ticaretin hukuksal ve finansal boyutlarını enine boyuna değerlendirmiş olacaksınız.

    Program sayesinde;

    E-ticarette büyük resmi görecek ve iş modellerini kavrayacak,

    Geleneksel iş modellerine e- ticareti nasıl entegre edileceğini görecek,

    E-ticaretin hukuksal ve finansal boyutlarını değerlendirecek,

    E-ticarette proje yönetimi, ürün ve tedarik zincirinin yönetiminde uzmanlaşacak,

    Sektörün önemli temsilcileri ile tanışma fırsatı ve onlardan yaşanmış örnekleri dinleme şansı elde edeceksiniz.

    Kimler Katılmalı

    E-ticaret sitelerinde çalışmak isteyenler

    E-ticaret sitesi kurmak isteyenler

    E-ticaret alanında uzmanlık kazanmak isteyenler

    İş modelini e- ticarete entegre etmek isteyen kurum çalışanları

    Program İçeriği

    E-ticaret terminolojisi ve iş modelleri

    E-ticaret platformu

    E-ticaret ve iletişim

    E-ticaret ve CRM

    E-ticarette operasyon

    E-ticaret ve ödeme

    Alternatif satış

    Eğitim Genel Özellikleri:

    -Eğitim, uzaktan (Online) eğitimdir. Eğitim yeri, Univerist® Business School Uzaktan Eğitim Merkezi'dir.

    -Dersler; etkileşimli eğitim (görsel içeriklerle zenginleştirilmiş), video, sunum, konu ile ilgili .pdf formatında indirilebilir içeriklerden oluşmaktadır.

    -Eğitimi alacak kişi kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme girer ve kendisine tanımlanan süre içerisinde eğitimleri tamamlar.

    -Eğitim sonunda öğrenciler, Mikro MBA Sertifika sınavına katılır ve başarılı oldukları taktirde Mikro MBA sertifikası almaya hak kazanır. Sınava katılmayıp sadece eğitimi tamamlayan öğrencilere ise katılım belgesi niteliğinde sertifika verilir.

    Öne Çıkanlar

    Univerist® EducationCompany Markası ile kaliteli eğitim

    Uygun fiyat

    Hızlı ve kolay kullanım

    Verimli ve güncel içerik *Eğitim notları (Word – PDF)

    Uzmanlık Sertifikası *Bilgisayar ve internet olan her yerden 7/24 ulaşılabilen eğitim

    Dershaneye ve kursa gitmeden kariyerinizi kolayca ilerletme imkanı…

    Eğitimin Süresi: Tahmini Olarak: 180 Dakika

    Eğitimin Kullanım Süresi:

    Eğitimi satın aldığınız andan itibaren 90 gün (3 Ay) boyunca bu eğitimi izleyebilir ve istediğiniz kadar tekrar edebilirsiniz.

    Sertifikasyon:

    Bu eğitim sonunda Türkçe ve İngilizce olmak üzere çift sertifika verilmektedir.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title