Haberler

E-Game Show 2015 Taleworlds Özel Röportajı

E-Game Show 2015 Ankara'da TaleWorlds ekibi ile çok özel röportajlar yaptık.

TaleWorlds ekibinin yeni oyunları Mount and Blade 2 Bannerlord hakkında konuştuk. Ayrıca Mount and Blade Warband Viking Conquest oyununda ne tür yenilikler var bunlardan da bahsettik.

Mount & Blade 2 Bannerlord Detaylı Bilgiler

Mount and Blade 2 Bannerlord tamamen yeni bir oyun motoru ile yapılıyor. Tamamen önceki oyunlardan farklı ve müthiş olacak. Mod yapımına tamamen açık olan oyun serisi oyuncular tarafından çok seviliyor ve mod yapımı devam ediyor. M&B 2 Bannerlord için mod yapımı tamamen oyunculara açık ve çok daha iyi olacak. Oyunun teknolojisi tamamen yeni. Oyunun dünyası diğer oyunlardan farklı olacak. TaleWorlds yaptığı açıklamalarda yeni oyunları için güzel bir senaryo yaptıklarını açıkladı. Oyun içerisinde bir çok ırk olduğu ve oyunun Warband oyunundan daha öncesini anlattığını söyledi. Ayrıca ekip yeni yaptıkları oyun motorunun oyunculara ileri ki dönemlerde sunulacağını da belirttiler. Böylelikle oyuncular bu oyun motoru ile kendi oyunlarını geliştirebilecekler.

Mount & Blade Warband Viking Conquest Detaylı Bilgiler ve Yenilikler

Mount and Blade Warband Viking Conquest için bir çok yenilik var. Oyun içerisinde ki bir çok hata düzeltilmiş. Ayrıca Viking Conquest için oyunculara yardımcı olacak yeni evcil hayvanlar eklenmiş durumda. Bu evcil hayvanlar oyunculara oyun içerisinde çok yardımcı olacak. Savaşlardan ve oyunun bir çok yerinde bu evcil hayvanlarınız ile birlikte düşürdüğünüz yada kazandığınız eşyaları rahatlıkla toplayabileceksiniz. Ayrıca bu yaptığınız toplamalar da bu evcil hayvan sizlere bir nevi yardımcı taşıyıcı rolü de üstleniyor. Böylelikle eşya taşıma gücünüz de artmış olacak.

Sizler için TaleWorlds ekibi ile yaptığımız çok özel röportaj ve yeni çıkacak oyunları ve daha detaylı bilgileri aşağıda ki röportaj videosundan izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

E-Game Show 2015 TaleWorlds Özel Röportajı

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title