Haberler

E-5'te Kaza!

Zeytinburnu E-5 Karayolu Ambarlar mevkiinde aynı yönde giden iki arcın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

İdeaya göre, kaza saat 05:45 sıralarında Zeytinburnu Ambarlar mevkiinde meydana geldi. Kadıköy istikametine giden 34 ZM 6152 plakalı otomobilin sürücüsü Mahmut Özer direksiyon hâkimiyetini kaybedince aynı istikamette ilerleyen Fatih Öztürk yönetimindeki 34 BH 7745 plakalı araca çarptı. Çarpma sonucunda iki araç kontrolden çıkarak metrobüs yoluna girdi. Fatih Öztürk’ün kullandığı araç metrobüs yolunda takla atarak ters döndü. Kazada, 34 BH 7745 plakalı araçta bulunan yolculardan Hayriye Öztürk ve Kemal Tellioğlu yaralandı. Diğer araçta bulunan 2 kişi ise yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Kaza sırasında metrobüsün olay yerinden geçmemesi büyük bir faciayı önlemiş oldu. Metrobüs seferleri kısa süreli kontrollü şekilde sağlandı. Kazanın olduğu istikamette kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri yol temizleme çalışmaları başlattı. 34 BH 7745 plakalı aracın sürücüsü olan Fatih Öztürk, “Trabzon’a cenazeye gitmek için annemle dayımı Sabiha Gökçen Havalimanı’na götürüyordum. Bu sırada, sol şeritte ilerlerken araç arkadan bize vurdu. Vurduktan sonra metrobüs yoluna fırladık. Ne olduğunu anlayamadım” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken kazaya neden olan 34 ZM 6152 plakalı otomobilin sürücüsü Mahmut Özer ve yanında oturan Emrah Kurt ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Öztürk Zeytinburnu Mahmut Özer Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title