Haberler

E-5'te Devrilen Kamyon Trafiği Felç Etti

E-5 Karayolu Okmeydanı Darülaceze arasında devrilen bir kamyon, İstanbul trafiğini felç etti. Kazada can kaybı yaşanmazken, araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Kaza, E-5 Karayolu Darülaceze mevkiinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Bayrampaşa istikametine doğru giden 34 KMT 97 plakalı kamyonet, aynı yönde giden 34 FJ 0362 plakalı aracın sıkıştırması nedeniyle devrildi. Kazada iki araçta da ağır hasar meydana geldi. Kamyonetin boş olması olası bir faciayı önlerken, trafik durma noktasına geldi.

Kamyonet sürücüsü Muhammet Kovacıoğlu (30), kazanın sıkıştırma sonucu olduğunu söyledi. Kovacıoğlu, "Ben en sağ şeritten geliyordum. Solumdaki arabayı sıkıştırdıkları için aracımın arka kasanın ucundan vurdular. Ben de yan yatarak geldim" dedi.

Kaza sonucu yola saçılan cam kırıkları ve araç parçaları trafik ekiplerince temizlendi. Araçlardan fırlayan eşyaların arasındaki makyaj fırçası ve hediye kutusu dikkat çekti. Kazada kamyonette bulunan yolcu, aracın camının patlaması sonucu yaralandı. Sırtına batan cam kesikleri nedeniyle yaralanan Fikret Davar (41), Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza yapan araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından trafik normal akışına döndü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa Darülaceze Okmeydanı İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title