Haberler

    Dzemaili: Fenerbahçe Karşısında Oynamak İsterim

    Galatasaray'da Dzemaili, Yasin ve Sinan Gümüş Manisaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

    Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Manisaspor'u 4-0'la geçen Galatasaray'da Dzemaili, Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş maçın ardından açıklamalarda bulundu.

    Maçta bir gole imza atan Dzemaili, "Çok mutluyum. Maç çok önemliydi. Kupayı da almak istiyoruz. Ben bugün 90 dakika oynamak istiyordum. Bunun yanı sıra gol de atınca benim için iyi bir gün oldu" dedi.

    Fenerbahçe derbisi için konuşan Dzemaili, "Derbi de her oyuncu oynamak ister. Ben de oynamak istiyorum aama yabancı kuralından dolayı herkes oynayamıyor. Fenerbahçe maçı sezonun en önemli maçı. Kazanmak için orada olacağız." dedi.

    KİMSEDEN ÇEKİNMİYORUZ

    Son zamanların formda ismi, Yasin Öztekin ise maçın ardından "Her futbolcu oynamak ister. Ben de Galatasaray'a oynamak için geldim. Sıkıntılar oldu ama her şey şu an iyi gidiyor. Maçın kolay olmayacağını düşünüyorduk ama 4-0 kazandık. Fenerbahçe maçı var önümüzde iyi hazırlanıp inşallah kazanacağız. Taraftarlar elimizden geleni yapacağımızı bilsinler. Biz kimseden çekinmiyoruz. Oraya da üç puan için gidiyoruz" diye konuştu.

    Sinan Gümüş ise "Kaçırdığım pozisyonun gol olması gerekiyor. O kadar yakın mesafeden atmalıydım. Çok sinirlendim, atmalıydım. Bugün biraz şanssızddık. Birçok top direkten döndü. Maalesef bugün atamadım ama diğer maçlarda atacağım." diye konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Sinan Gümüş Galatasaray Fenerbahçe Manisaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title