Haberler

Dyo Renk Karnavalı İle Boyaya Eğlence Kattı

Güncelleme:

"Her eve DYO lazım" şarkısı dillere dolanacak

Bir boya kutusu hayal edin… İçinde renk, müzik, neşe, eğlence ne ararsanız var. Bahar ile birlikte gelen boya sezonunun açılışını renkli bir karnavala dönüştüren ise yılların köklü markası DYO. İnovatif ürünlerini, kaliteli hizmet ve sunum ile birleştiren DYO; 'evler yenilensin, yaşamlar değişsin' diyerek herkesi renk karnavalına davet ediyor.

Bahar geldi, doğa yenileniyor, canlanıyor, evlerimiz neden aynı kalsın? Evinizin sadece rengini değiştirerek aslında çok büyük bir değişim yaratabilirsiniz. Pencereleri sonuna kadar açın, güneşin sıcacık ışığı evinizi aydınlatsın, bahar kokuları her yeri sarsın. Renklenmiş, aydınlanmış, pırıl pırıl bir evde ruhunuz da yaşamınız da bambaşka olacak.

İşte DYO'nun yeni reklam kampanyası ile vermek istediği mesaj da tam bu. Boyanın dilinden anlayan DYO ustalarının neşeli tavırları ile başrolde olduğu filmin içine bolca renk, eğlence ve müzik katıldı. Renkler kadar ruhumuzun en derinlerine inen bir şey daha varsa müzik… Ezgi'nin Günlüğü'nün unutulmaz müziklerine imzasını atan Nadir Göktürk'ün, "Kanto" şarkısı kampanya için yeniden düzenlendi, temposu biraz daha artırıldı. Böylece, dillere dolanmaya aday, eğlenceli "Her eve DYO lazım" jingle'ı ortaya çıktı.

Yönetmenliğini Ezel Akay'ın yaptığı reklam filminin çekimleri İstanbul Cankurtaran ve Zekeriyaköy'de gerçekleştirildi. İki gün süren çekimlerde, 200 kişilik oyuncu ve figüran kadrosu ile 60 kişilik set ekibi görev aldı. Gerçek mekânların kullanıldığı filmin görüntü yönetmenliğini ise Joachim Berc üstlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dyo Boya Fabrikaları Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title