Haberler

Dying Light Bozak Horde Dlc Yayınlandı

Dying Light çıkışı ile birlikte ülkemizde çok ilgi çeken oyunlardan bir tanesi haline gelmişti.

Bu günlerde bu popülaritesini kaybetmiş olmasına rağmen oyunun mod yapımları ile desteklenebiliyor olması oyunu ayakta tutan tek şey. Yapımcılar oyuncuları oyunlarına tekrar çekmek ve Dying Light sohbetlerini artırmak için kolları sıvamış durumda. Bu yeni çıkan DLC ile birlikte Harran şehrinde ki stadyum da gladyatör savaşlarını andıran bir oynanış geliyor. Oyuncular zombileri öldürmek için stadyumun içerisinde mücadele verecekler. Virüs kapmışların kesintisiz sürüsüne karşı dövüş bilgilerinizi test etmek için tek başınıza savaşırken diğer hayatta kalanlar ile iş birliği içerisinde olmalısınız.

Bu paket ile birlikte oyuna birde yay eklendi. Yeni eklenen silah ile birlikte yeni yeteneklerde bu paket ile birlikte sunuluyor. Ancak söylenmeden geçilmemesi gereken bir şey vardır ki o da yapımcı firmaya iki çift laftır. Böylesine güzel bir oyuna çıkan DLC bu mudur? diye DLC'yi oynayan tüm oyuncular söylüyorlar. Ayrıca DLC fiyatı 9.99 dolar ve bu ücretle birlikte oyuna eklenen yenilikler resmen komedi.

Dying Light Bozak Horde DLC Videosu

Dying Light Bozak Horde DLC Ekran Görüntüsü

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Harran Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title