Haberler

Düziçi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Binası Yenilendi

Osmaniye'nin Düziçi İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yeni hizmet binasına sıramatik sistemi getirildi.

Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ali Galip Mart, vatandaşların sıra bekleme çilesinin ortadan kaldırdıklarını belirterek, "Vatandaşların sıra bekleme kaygısı bitti herkes medeni bir şekilde sıramatikten fişini alıyor sırası geldiğinde işleri çabuk bir şekilde gerçekleşiyor. Personel açısından ferah ve rahat bir ortamda çalışma fırsatı doğdu onlarda işlerini rahatça gerçekleştiriyorlar" dedi.

Projedeki amaçların fakir ve muhtaç durumda olan vatandaşlara en iyi hizmeti vermek olduğunu söyleyen Mart, "Bu projenin amacı toplumların varoluşundan günümüze dek bütün uluslarda varlığını hissettiren fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik ülkemizde yapılan çalışmaların son noktası olarak görebiliriz. Bilişim ortamında muhtaçlığın tespiti ve yardımların dağıtılma sistemidir" diye konuştu.

Sözlerine sosyal yardımlar hakkında bilgi vererek devam eden Mart, sosyal yardımların durumu iyi olmayan vatandaşların ihtiyaçlarının bir kısmının da olsa giderildiğini belirterek, "Sosyal yardım, maddi durumu iyi olmayan vatandaşların temel gereksinimlerini karşılayabilme muhtaçlık tespitine göre yoksullara karşılıksız olarak verilen ve onları kendilerine yeterli duruma getirmek amacıyla yapılan ayni ve nakdi yardımlardır. Bu kapsamda tespit ettiğimiz vatandaşlarımıza gereken yardımları yapıyoruz" şeklinde konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Galip Osmaniye Düziçi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title