Haberler

Düziçi'de Servis Şoförlerine Eğitim

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde emniyet müdürlüğü ve jandarma komutanlığı işbirliği ile okul servis şoförlerine seminer verildi.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde emniyet müdürlüğü ve jandarma komutanlığı işbirliği ile okul servis şoförlerine seminer verildi.

Düziçi Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü toplantı salonunda verilen seminerde, şoförlerin uyması gereken kurallar ve gösterecekleri davranışlar konusunda bilgilendirildi.

Seminere Düziçi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma Sağır başkanlık etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinden Komiser Yardımcısı Mustafa Cırman, polis memuru Mehmet Çalım ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinden Selahattin Sefil ve milli eğitimde görevli memurlar katıldı.

Seminerde, okul önlerinde beklerken ve öğrenci indirme ve bindirmelerde dikkat edilmesi gereken kurallar, güzergahta gidiş gelişlerde rastladıkları şüpheli şahıs ve araçların 155 Polis ihbar hattına bildirilmesinin önemi, okul servis araçlarında bulunması gereken araçlar, fazla yolcu taşımama ve sivil kişilerin arabaya binmemesi, dur ikaz işareti ve emniyet kemerinin bulunması gibi araçların bulunması gerektiği bildirildi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Düziçi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title