Haberler

Düzeltme) Şehit Polis İçin Kocatepe Camii'nde Cenaze Namazı Kılındı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu için Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Diyarbakır'da Silvan yolu Oğuzlar köyü yakınlarında zırhlı polis aracının geçişi sırasında teröristler tarafından yola yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Kabukçu için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kuvvet komutanları, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çok sayıda polis ve şehidin ailesi ile yakınları katıldı. Şehidin babası Kamil Kabukçu rahatsızlığı nedeniyle cenaze namazına sedye ile getirildi. Baba Kabukçu, cenaze namazını da sedyede kıldı.

Cenaze namazının ardından şehit Emniyet Müdürü Kabukçu için dua edildi. Törene katılan bir kadın özel harekat polisi, şehit Kabukçu'nun 7 yaşındaki kızı Zeynep Kabukçu'unn üşüdğünü görünce montunu kendisine giydirdi. Şehit polis Kabukçu'nun eşi Nurşen Kabukçu, cenazenin geçişi sırasında eşini el sallayarak uğurladı. Şehit polis, Cebeci Polis Şehitliği'nde toprağa verilecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocatepe Oğuzlar Silvan Politika Güncel Haberler

title