Haberler

Düzeltme) Sakıp Sabancı Mezarı Başında Anıldı

İşadamı Sakıp Sabancı, ölümünün 10.yıl dönümünde Zincirlikuyu’daki kabri başında anıldı.

İşadamı Sakıp Sabancı, ölümünün 10.yıl dönümünde Zincirlikuyu'daki kabri başında anıldı. Anma töreninde Sabancı'nın kızı Dilek Sabancı gözyaşlarını tutamadı.

10 yıl önce hayatını kaybeden işadamı Sakıp Sabancı için, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Törene, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı'nın kızları Sevil ve Dilek Sabancı, torunu Melisa, ağabeyi Erol Sabancı, Sabancı Holding Genel Sekreteri Nedim Bozfakioğlu, işadamları, sevenleri ve Sabancı okullarında okuyan öğrenciler katıldı. Sakıp Sabancı'nın mezarının karanfillerle süslendiği anma töreninde Kuran-ı Kerim okundu. Tören sırasında Dilek Sabancı gözyaşlarına hakim olamadı.

Anma töreninde bir konuşma yapan Sabancı Holding Genel Sekreteri Nedim Bozfakioğlu, "Sakıp Bey sanattan eğitime her alanda önemli çalışmalara öncülük etti. İhtiyaç sahiplerine elini uzattı, destek oldu. Sabancı Topluluğu'nun tüm çalışanları da aynı bilinçle ve duyarlılıkla onun açtığı bu yolda başarıyla ve gururla yürümeye devam ediyor. İçten ve samimi yaklaşımıyla tecrübelerini, bilgilerini her fırsatta çevresindekilere aktaran Sakıp Sabancı, sahip olduklarını halkıyla paylaşan, çalışmak ve üretmek konusunda dur durak bilmeyen, Türk halkının kalbinde farklı bir edinmeyi başaran sıra dışı bir insan, sıra dışı bir liderdi. O herkesin Sakıp ağasıydı. İyi ki onu tanıdık, iyi ki onunla çalıştık, keşke daha çok çalışsaydık. Ama biliyoruz ki onun hatırası bizim hep yanımızda, başarılarımızla ve Sabancı Topluluğu'nun onbinlerce çalışanıyla gurur duyuyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sabancı Holding Sakıp Sabancı Dilek Sabancı Zincirlikuyu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title