Haberler

Düzeltme "Sakarya Genç İşadamları Derneğinde Arama" Başlıklı Haberimizde Yer Alan "Sakarya Genç...

Sakarya'da, "ihaleye fesat karıştırmak ve Orman Kanunu'na muhalefet" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneğinde (SAGİAD) arama yapıldı.

Sakarya'da, "ihaleye fesat karıştırmak ve Orman Kanunu'na muhalefet" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneğinde (SAGİAD) arama yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Serdivan ilçesi Arabacıalanı Mahallesi'nde faaliyet gösteren SAGİAD binasına geldi.

Ekipler, Derneğin Hendek Şubesi'ne üye T.B. hakkında, "mal varlığı değerlerini aklama, ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık ve Orman Kanunu'na muhalefet" iddialarına istinaden yürütülen soruşturma kapsamında arama yaptı.

Bu sırada çevik kuvvet ekipleri de bina çevresinde güvenlik önlemi aldı. Çalışmalarını tamamlayan ekipler, Dernek binasından ayrıldı.

Dernek Başkanı Ali Hacıeyüpoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dernekle ilgili hiçbir suçlama bulunulmadığını belirterek, "Bir kişi hakkında suç duyurusunda bulunuluyor. Bu kişi de bizim bir üyemiz. O üyemizin şahsi hadisesinden dolayı Derneğimiz aranıyor" dedi.

Hacıeyüpoğlu, "Şu an tutanağın tutulmasını bekliyoruz. El konulan hiçbir şey yok. Bilgisayarlarla ilgili arama emri bile yok. Neyi aradıklarını bilmiyoruz, ne aradıkları da belli değil" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Serdivan Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title