Haberler

Düzeltme) Motosiklet Tutkunları Balıkesir'de Buluştu

Yüzlerce motosiklet tutkunu Balıkesir Motofest ile bir araya geldi.

Yüzlerce motosiklet tutkunu Balıkesir Motofest ile bir araya geldi. Dere kenarında streslerini atan motosiklet sevdalıları, en yavaş motosiklet olabilmek için yarıştı. Renkli görüntülerin yaşandığı festivalde birbirinden gösterişli motosikletler ilgi gördü.

10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü tarafından organize edilen etkinlikte motosiklet tutkunları Balıkesir'in Kocaavşar Mahallesi'nde bulunan mesire alanında bir araya geldi. Kocaavşar Deresi yanına çadırlarını kuran ve 3 gün boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirilen yüzlerce motosiklet tutkunu konserlerle de eğlenceli zaman geçirdi. 'Suç ortağımız olur musunuz' sloganı ile yapılan etkinliğin geni bir katılımla yapıldığını söyleyen 10Riders Motosiklet Kulüp Başkanı Özgür Candar, " Türkiye'nin her yerinden motosiklet tutkunları burada. Ayrıca Yunanistan, Bulgaristan, Almanya, İtalya'da gelen arkadaşlarımız oldu. Balıkesir'in tanıtımı içinde iyi bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Motosiklet denilince akla hız geliyor ancak biz ne kadar yavaş gidebiliriz bugün onu göstereceğiz" dedi.

Festival alanına ilk gelen bay ve bayan motorcunun kral ile kraliçe seçildiği festivalde yabancı ülkeden gelen motosikletçiler de motosikletleri ile ilgi odağı oldu. Yunanistan'dan festivale katılan Manus Alexis, "Türkiye'ye bir kaç defa geldim. Ancak buraya ilk kez geliyorum. Burası çok güzel, çok temiz. Tebrik ediyorum" dedi.

Almanya'nın Hamburg kentinden festival için gelen Ersan Ataseven, Sultans Soul motosiklet grubu adına festivale katıldığını söyledi. Festivalde harika vakit geçirdiğini söyleyen Ataseven, festivalin bitmesini hiç istemediklerini kaydetti.

EN PAHALISI O

Festivale katılan Manisalı motosiklet tutkunu Mehmet Boyman'ın kullandığı motosiklet görünüşü ve fiyatı ile ilgi odağı oldu. Motosikletinin özelliklerini anlatan Mehmet Boyman, "Üretilen en kemikli, en iri motorlardan birisi bu. 6 silindir ve 1800 cc, geri vitesi ile cruise kontrolü olan yol tutuşu çok farklı olan ağır bir motosiklettir. Normal motosikletler 250-300 kilogram iken bu motor 500 kilogramdır. Kullanması da tecrübe isteyen bir motosiklettir, çünkü bu motosikletin artık sonu" dedi. Motosikletin fiyatının 95 bin TL olduğunu ifade eden Boyman, ancak aksesuarların pahalı olduğunu, aksesuarlarla birlikte fiyatın 140 bin TL'ye kadar çıktığını söyledi.

HIZ MAKİNELERİ YAVAŞ GİTMEK İÇİN YARIŞTI

Balıkesir Mehter Takımının gösterilerini izleyen motosikletçiler daha sonra en yavaş motosiklet olabilmek için yarıştı. İkişerli olarak yarışan motosikletçiler ayaklarını yere koymadan belirlenen alanı en yavaş şekilde geçmek için mücadele verdi. Eğlenceyi de ihmal etmeyen motosikletçiler çalan misket havası ve çifte telli oyunlarıyla da eğlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Balıkesir Kocaavşar Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title