Haberler

Düzeltme) İzmir'de Silahlı Kavga: 2 Ölü, 1'i Polis 2 Yaralı

İzmir’in Karşıyaka İlçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir eğlence merkezinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i polis memuru 2 kişi de ağır yaralandı.

İzmir'in Karşıyaka İlçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir eğlence merkezinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 1'i polis memuru 2 kişi de ağır yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre eğlence mekanında bulunan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan silahlı kavgada Yunus Timlerimde görev yapan polis memuru 33 yaşındaki Mustafa İnal, mekanın sahibi Günay Kılıç, 37 yaşındaki Sinem Alptuğ ve Halil Kaya yaralandı. Olaya tanıklık eden vatandaşlar durumu hemen 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Silahlı kavga esnasında eğlence merkezinde bulunan Halil Kaya olay yerinde hayatını kaybederken mekan sahibi Günay Kılıç kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Polis olayın neden çıktığı belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlattı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halil Kaya Karşıyaka İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title