Haberler

Düzeltme) Gümrükte 23 Milyon TL'lik 65 Bin Adet Saat Yakalandı

Toplam piyasa değeri 23 milyon 107 bin 700 TL olan kaçak eşya, Ambarlı Gümrük Müdürlüğü’nde yakalandı.

Toplam piyasa değeri 23 milyon 107 bin 700 TL olan kaçak eşya, Ambarlı Gümrük Müdürlüğü'nde yakalandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, sarı hatta işlem gören iki adet konteyner içerisinde valiz olarak beyan edilen eşyanın Kumport Limanı sahasından çıkmadan yapılan risk değerlendirmesi sonucunda ikinci muayenesinin yapılmasına karar verildi. Bu çerçevede konteynerler X-Ray cihazına sevk edildi. Yapılan X-Ray incelemesi sonucunda şüpheli yoğunluk tespit edilmesi üzerine konteynerler fiziki muayeneye alındı. Fiziki muayene sırasında konteyner muhteviyatı valizlerin içerisinde gizlenmiş vaziyette ve beyan harici eşyalar bulundu. Kumport Limanı geçici depolama yerinde yapılan inceleme sonucunda yurda kaçak yolla sokulmaya çalışılan 65 bin 403 adet muhtelif markalarda piyasa değeri 22 milyon 383 bin 800 TL olan kol saati, 27 adet muhtelif markalarda piyasa değeri 5 bin 400 TL olan çanta, 750 adet muhtelif markalarda piyasa değeri 7 bin 500 TL olan metal kartlık, 500 adet Sandisc marka piyasa değeri 10 bin TL olan hafıza kartı, 470 kg muhtelif markalarda piyasa değeri 470 bin TL olan taklit mücevherat eşyası, 76 kg muhtelif markalarda piyasa değeri 228 bin TL olan kol düğmesi ele geçirildi.

Toplam 23 milyon 107 bin 700 TL'lik bu yakalamanın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Ambarlı Gümrük Müdürlüğü tarihindeki en yüksek meblağa sahip yakalama olduğu belirtilerek, yakalama ile alakalı dosyanın Ambarlı Gümrük Müdürlüğü'nce Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kaçakçılık ve İstihbarat Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne gönderilerek adli süreç başlatıldığı bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title