Haberler

Düzeltme) Ereğli Adliyesine Yeni Birimler Kazandırıldı

Konya Barosu’nun katkıları ile Ereğli Adliye Sarayı’na yeni kazandırılan birimlerin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Konya Barosu'nun katkıları ile Ereğli Adliye Sarayı'na yeni kazandırılan birimlerin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Konya Barosu'nun bir süre önce Ereğli Adliyesine kazandırılmak üzere yapımına başladığı birimlerin yapım çalışmaları tamamlandı. Birimlerin açılışı için düzenlenen programa, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Ereğli Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Adem Tol, Ereğli Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Efe, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Akkaş, Ereğli Emniyet Müdürü Talat Arslan, Ereğli Polis Okulu Müdürü Ali Kurbi ve Konya Baro Başkanı Avukat Fevzi Kayacan ile Ereğli'de görev yapan Avukatlar katıldı.

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Ereğli Baro Temsilcisi Avukat Köksal Filorinali, Konya Barosunun katkıları ile Ereğli Adliye Sarayında gelişen teknolojiye uygun olarak yapılan yeniliklerin Ereğli'ye çok yakıştığını ifade etti. Filorinali, bu kapsamda Avukatların daha iyi bir ortamda dinlenebilmeleri için de yapılan avukatlar odasının tüm meslektaşları tarafından takdirle karşılandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından Ereğli Adliye Sarayına kazandırılan yeni birimler protokol üyeleri tarafından hizmete açıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkapınar Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title