Haberler

Düzeltme) Başkent'te Yangın: 1 Ölü, 2 Yaralı

Başkent’te bir apartman dairesinde çıkan yangında, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Başkent'te bir apartman dairesinde çıkan yangında, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kavaklıdere Mahallesi, Beykoz Sokak'ta güzellik salonu olarak kullanılan bir apartman dairesinde çıkan yangını çevredeki vatandaşlar fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Güzellik salonunda çalıştığı öğrenilen Gülizar Terzi yangından yaralı olarak kurtulurken, Naime Karapınar olay yerinde hayatını kaybetti. Yanan güzellik salonunun üst katında oturan Ayşegül Aldoğan ise evinin penceresinden, binanın girişinde bulunan bir kafeye ait güneş şemsiyelerinin üzerine atladı. Yangından yaralı olarak kurtulan 2 kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

İlk belirlemelere göre, yangının elektrikli ısıtıcıdan kaynaklandığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kavaklıdere Çankaya Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title