Haberler

Düzeltme) Banco Çelik Avm, 35 Hediyeyi Sahipleriyle Buluşturdu

Banco Çelik AVM tarafından başlatılan “Senin de Olabilir” kampanyasının 35 hediyesi, 14 Şubat sevgililer Gününde Çiğli Banco Çelik AVM’ de yapılan çekiliş ile sahiplerini buldu.

Banco Çelik AVM tarafından başlatılan "Senin de Olabilir" kampanyasının 35 hediyesi, 14 Şubat sevgililer Gününde Çiğli Banco Çelik AVM' de yapılan çekiliş ile sahiplerini buldu.

21 Eylül 2013 ile 31 Ocak tarihleri arasında "Senin de Olabilir" kampanyasıyla müşterilerine yaptıkları her 100 TL alışveriş karşılığında bir çekiliş bileti veren Banco Çelik AVM, 35 hediyeyi sahipleriyle buluşturdu. Sevgililer Günü'nde yapılan çekilişte 3 kişi Renault Clio Otomobil kazanırken 4 kişi Vestel Buzdolabı, 5 kişi 82 ekran Led TV, 6 kişi Vestel Çamaşır Makinesi, 7 kişi Vestel Bulaşık Makinesi, 10 kişi de Casper Tablet kazandı.

YUSUF GÜNEY KONSERİ

Banco Çelik AVM mağazasında gerçekleştirilen çekilişte halkın yoğun katılımıyla düzenlenen Yusuf Güney konseri ise izleyenleri coşturdu. Mağazayı dolaşan Yusuf Güney, "Bu kadar dünya markasının ilk kez tek bir mağazada bulunduğunu görüyorum, Banco Çelik AVM yönetim kurulunu ve çalışanlarını yürekten kutluyorum" dedi.

"KAMPANYALARIMIZI TAKİP EDİN"

"Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Sarıçelik ise "27. yılımızda Ege'de açtığımız mağazalarımızda alışveriş yapan müşterilerimize teşekkür anlamında gerçekleştirdiğimiz hediye kampanyamız bu anlamdaki ilk çalışmamız oldu. Kazanan müşterilerimizi tebrik ediyorum. Kazanamayanlar da üzülmesinler, her zaman bizi takip etsinler yeni kampanyalarımız olacak. Banco Çelik AVM olarak ilk günden bu yana müşterilerimize uzun vadeye dayalı açık hesap alışveriş imkanı sunarak aile bütçelerine destek olmaya çalışıyoruz. Ayrıca kendimizde en güvendiğimiz özelliklerimizden bir tanesi de uyguladığımız fiyat politikalarıdır" dedi. Geçtiğimiz nisan ayında Çiğli merkezde açılan Banco Çelik AVM, 5000 metrekare kullanım alanına sahip. İki katlı, içinde kafeterya ve çocuk oyun alanı bulunan AVM'de müşterilere ücretsiz otopark imkanı sunuluyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Güney Eylül Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title