Haberler

Düzeltme) 13 Yaşındaki Çocuk Babasının Arabasıyla Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kocaeli’de, babasının arabasına binen 13 yaşındaki çocuk, arkadaşlarıyla gezmeye çıktı.

Kocaeli'de, babasının arabasına binen 13 yaşındaki çocuk, arkadaşlarıyla gezmeye çıktı. Aşırı hızla direğe çarpan çocuklardan biri öldü diğeri ağır yaralandı.

Kaza, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde meydana geldi. 13 yaşındaki M.T., evden babasının arabasının yedek anahtarını alarak gezmeye çıktı. Arkadaşlarını da yanına alarak şehir içinde aşırı hız yaptığı iddia edilen M.T., Hürriyet Caddesi üzerinde babasına ait 03 SD 443 plakalı arabanın direksiyon hakimiyetini kaybederek direğe çarptı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri kazada küçük şoför M.T.'nin yaşıtı olan arkadaşlarından 13 yaşındaki Kemal Ozan Taştan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.T.'nin diğer arkadaşı A.K.'nin de hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Küçük şoför M.T. ise kaza yerinden kaçarak uzaklaştı.

Polis, kaçan küçük çocuğu arıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gölcük Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

gölcüklü:

kimsenin kimseyi ezdiği yok. 4 kişide arabanın içindeydi. 13 yaşındakı cocuk dıreksıyon hakımıyetını kaybedınce geri geri hızlı bir şekilde gitti ve arka koltukta oturan 2 kısıden 1 rı olay anında oldu. diğer bi kişide yogum bakıma alınmıstı ve gelen bılgıye gore o 1 kısıde ölmüş.

1
0
yanıtYanıtla
A.S:

bu olayda asla kasıt yok çocuklar 4 arkadaş geziyolarmış arabayla kaza yapmışlar yalan söylenilmesin bu büyük bir vebal araba direğe çarpmış kemal t. olay yerinde ölmüş A. K. ağır yarali emirhan t ve murat yara almamışlar hepsi bu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title