Haberler

Düzelterek Yeniden) - "Mağdurum" Diye Geldiği Emniyette Katil Zanlısı Olarak Gözaltına Alındı

Yazı İşleri Müdürlerinin dikkatine, Haber metninin ilk paragrafında sehven 26 Kasım 2014 olarak belirtilen tarih, 26 Ekim olacaktır.

Yazı İşleri Müdürlerinin dikkatine,

Haber metninin ilk paragrafında sehven 26 Kasım 2014 olarak belirtilen tarih, 26 Ekim olacaktır. Haberi aşağıda düzelterek yeniden geçiyoruz.

ELEKTRİK-elektronik işleri yapan bir firması olan işadamı Ramazan Yırtıcı'nın (47) yakınları, 26 Ekim'de Çekmeköy Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. 1 gün sonra da Ramazan Yırtıcı'nın bir dönem yanında çalışan Ömer K. (33), polis merkezine gitti. Ömer K., birlikte yaşadığı G.Ö. ve bir arkadaşıyla birlikte Ramazan Yırtıcı'nın kaybolmasıyla ilgileri olduğu gerekçesiyle, yakınları tarafından kaçırıldığını, Şile yakınlarında bir ormana götürülüp işkence yapıldığını belirterek şikayette bulundu. Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri Ömer K., ve birlikte yaşadığı G.Ö'yü sorguya aldı. Ömer K., zaman zaman birlikte içki içtikleri Ramazan Yırtıcı'nın yakınlarının, iş adamının kaybolmasından kendisini sorumlu tutuklarını ve bu nedenle kaçırıldıkları iddiasını tekrarladı.

HAVA RAPORU OLAYI ÇÖZDÜ

Sorgusunda ısrarla Ramazan Yırtıcı'nın kaybolmasıyla ilgisinin olmadığını söyleyen Ömer K.'nın, "Kaybolduğu gün bizim eve geldi. Ev müsait olmadığı için dışarı çıktık. Mahalledeki çınar ağacının altında içki içtikö ifadesi olayın olduğu gün sağanak yağmur olduğunu belirleyen polisi şüphelendirdi. Polisin, "Hava nasıldı peki?" sorusuna Kaya'nın "Çok güzeldi" demesi polisin şüphesini arttırdı.

100'DEN FAZLA KAMERA GÖRÜNTÜSÜ TARANDI

Kaya'nın çelişkili ifadelerinden yola çıkan polis, bölgedeki MOBESE ve işyeri kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucu işadamına ait otomobilin olay günü şüphelinin evinin yakınına park edildiği ve akşam saatlerinde de Ömer K.'nın araca binerek evinin önüne park ettiği tespit edildi. Bir gün sonra Ömer K.'nın aynı otomobille gittiği Çekmeköy'de bir bankamatikten para çektiği ve bu sırada yüzünü kapüşonla kapatmaya çalıştığı ve akşam saatlerinde de aracı Kağıthane Çeliktepe'de bir sokağa park ettiği belirlendi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Ömer K.'nın, polisin elde ettiği deliller üzerine suçunu itiraf ettiği belirtildi. Ömer K.'nın ifadesinde zaman zaman evde birlikte içki içtikleri Ramazan Yırtıcı'nın, o akşam birlikte yaşadığı G.Ö'ye sarkıntılık yaptığını, bu nedenle aralarında tartışma çıktığını söylediği belirtildi. Ömer K.'nın tartışma sırasında Yırtıcı'nın kafasını duvara vurduğunu, bu sırada Yırtıcı'nın öldüğünü söylediği öğrenildi. Ömer K.'nın cesedi, aynı araçla Polenezköy'de ormanlık alana bıraktığını itiraf etmesi üzerine, dün polis bölgede arama yaptı. Arama sonucunda Ramazan Yırtıcı'nın cesedine ulaşıldı. Yüzünün yırtıcı hayvanlar tarafından parçalandığı belirlenen ceset, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ömer K. ve birlikte yaşadığı G.Ö. de emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi. Öte yandan polis, Ömer K., G.Ö. ve bir arkadaşlarının kaçırılması olayına karıştıkları gerekçesiyle Ramazan Yırtıcı'nın yakınlarından bazıları hakkında Çekmeköy Polis Merkezi'nde işlem yapıldığını söyledi.

--------

Bilgi notu: Ömer K: Ömer Kaya - Dikkatine

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Kaya Çekmeköy Şile Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title