Haberler

Düzcesportif Cup Sahibini Buldu

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde düzenlenen Düzcesportif Cup 2015 tamamlandı ve kupa sahibi buldu.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde düzenlenen Düzcesportif Cup 2015 tamamlandı ve kupa sahibi buldu. Düzenlenen turnuvada çekişmeli geçen maçta son saniyede gelen gol ile gülen taraf Zonguldak temsilcisi oldu.

Düzcesportif Cup'ta Bölgesel Amatör Lig 8. grupta mücadele edecek olan takımlar mücadele ettiler. Düzenlenen turnuvada Zonguldak temsilcisi Kdz. Ereğli Belediyespor, Bolu temsilcisi Yeniçağaspor, Sakarya temsilcisi Serdivanspor ve Düzce temsilcisi Akçakocaspor takımları katıldılar.

Turnuvanın son gününde yapılan müsabakada Akçakocaspor ile Yeniçağaspor karşı karşıya geldiler. Akçakocaspor rakibini karşılaşmanın 60. dakikasında Coşkun'un atmış olduğu gol ile 1-0 ile geçti. Turnuvada almış olduğu bu galibiyet ile puanını 5'e çıkardı. Yeniçağaspor almış olduğu bu mağlubiyet ile turnuvayı 1 puan ile son sırada tamamlamış oldu.

Grupta alınan sonuçlara göre kupanın sahibini belirleyecek Serdivanspor ile Kdz. Ereğli Belediyespor müsabakası başladı. Karşılaşmanın son anlarında Kdz. Ereğli Belediyespor'un yakalamış olduğu karambolde Erhan topu Serdivanspor filelerine gönderdi. Bu golden sonra orta hakem Emrah Ünal oyunun bitiş düdüğünü çalmasıyla ilk kez düzenlenen Düzcesportif Cup sahibini bulmuş oldu.

Düzcesportif Cup 2015 'in sahibi olmayı hak eden Kdz. Ereğli Belediyespor'da ayrı bir sevinç yaşanırken, turnuvaya katılan takımlar için de hazırlık maçlarını yapmaları adına ayrı bir kazanç olmuş oldu. Şampiyon olan Kdz. Ereğli Belediyespor kupasını Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin elinden teslim aldı. Turnuvaya katılan tüm takımlara da plaket veren Başkan Yemenici tüm takımları ayrı ayrı tebrik etti.

Düzenlenen Düzcesportif Cup 2015'in ilçeye çok faydalı olduğunu ve gelecek yıl daha büyük bir organizasyonu yapabilmek için birlikte çalışacaklarını belirten Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyor ve özellikle turnuvada 1. ve şampiyon olan Kdz. Ereğli Belediyespor takımını ayrı tebrik ediyorum. Takımımız Akçakocaspor'u tebrik ediyorum. Şampiyona da kupayı averajla kaçırdı. Tüm takımlarımıza yeni sezonda sakatlıksız, fairplay içerisinde başarılı bir sezon diliyorum. Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz bu turnuvanın devamlılığı adına elimizden gelenlerin en iyisini yapacağız. Spor ve sporcuya destek bizim için çok önemlidir. Biliyorsunuz ki seçildiğimiz günden bu yana gerek Akçakocaspor'a gerekse bireysel branşlarda sporcu kardeşlerimize, basketbolcularımıza elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bu sezonunda öncelikle Akçakocaspor ve ardından tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Geçen sezon Akçakocaspor olarak ligde şampiyon olduk ve bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige yükseldik. Takımımız gerekli çalışmalarını yapmaktadır. Başarılı bir sezon geçireceğine de inanıyorum" dedi.

Düzcesportif Dergisi İmtiyaz Sahibi Emrah Tuzcu ise "Kazasız belasız bir turnuvayı atlattık. Kdz. Ereğli Belediyespor'u tebrik ediyorum. Ama özellikle diğer takımlarımıza da birbirinden zorlu ve zevkli maçlar çıkardıkları için onlarda övgüyü hak ediyorlar" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ereğli Belediyespor Cüneyt Yemenici Akçakoca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title