Haberler

Düzceli Karateciler Madalya İçin Ter Döküyor

Düzceli karateciler İstanbul’da hafta sonu yapılan 10. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvasında madalya için ter döküyorlar.

Düzceli karateciler İstanbul'da hafta sonu yapılan 10. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvasında madalya için ter döküyorlar.

Türk karatesinin klasikleri arasındaki yerini alan ve İstanbul'da gerçekleştirilen 10. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvasına Düzceli karatecilerde katıldı. Dünya Karate Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan ve İBB Spor AŞ'nin desteğiyle düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvasına Düzce'den Düzce Belediyesi, Beyköy Belediyesi, Albayrakspor Kulübe sporcuları katıldı. İki gün süren organizasyona Türkiye'nin yanı sıra Ermenistan, Belarus, Bulgaristan, Mısır, İran, Romanya, Rusya, Gürcistan, Makedonya ve Ukrayna'dan 306 kadın, 445 erkek sporcu katıldı.

Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'de düzenlenen organizasyon yıldız, ümit, genç ve veteran kategorilerinde yapılıyor. Düzceli sporcular, iki gün boyunca 6 kata, 26 kumite dalında dağıtılacak madalyalar için mücadele veriyor.

Milli Takım Antrenörü Düzceli Muhammet Albayrak, Düzce'de karateye ilginin çok fazla olduğunu ve her geçen gün bu sayının arttığını belirterek "Çocuklarımız madalya için ter döküyorlar. Her turnuva onlar için bir tecrübe oluyor. Bu turnuvanın ardından hedefimiz Yalova'da gerçekleştirilecek olan Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası olacak" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Genç İstanbul Türkiye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title