Haberler

Düzcede Bir Genç Ölü Bulundu

Düzce’de sabah saatlerinde 16 yaşındaki bir genç sokakta ölü bulundu.

Düzce'de sabah saatlerinde 16 yaşındaki bir genç sokakta ölü bulundu.

Olay; sabah saatlerinde Düzce'de Kalıcı Konutlar 12. Bölgede bulunan merdivenlerde meydana geldi. Alınan bilgilere göre; tepe olan bölgede vatandaşların ulaşımını sağlayan merdivenlerde sabah saatlerinde bir şahsın yerde yattığı ihbarını alan polis ekipleri olay yerine intikal etti. Yerde hareketsiz halde yatan gence ilk müdahale olay yerine çağrılan 112 acil yardım ekipleri tarafından yapıldı. 112 acil yardım ekipleri yaptıkları ilk incelemede gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri yaptıkları araştırma sonucu hayatını kaybeden gencin 16 yaşında Hakan S. olduğunu belirledi. Hayatını kaybeden gencin bulunduğu alana gelen olay yeri inceleme ekipleri geniş güvenlik önlemi alarak hayatını kaybeden Hakan S.'nin ölüm nedeni hakkında delil topladı. Gencin ölüm nedenini ise yapılacak otopsi sonrası belirlenecek. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Düzce Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Sabriye Özkaya:

Canım kuzenim uzun zamandır görmüyorum. Anne babalarımız ikimizinde ayrı bu sebepten çok acıklı bir yaşamı var dı. Rabbim acımış olmalı hayat telaşından varlını unutmuştuk bize çok acı hatırlattı kendini. Üzüntüm tarifsiz Başım sağolsun.

0
0
yanıtYanıtla
Sabriye özkayamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kuzenim Tarkan suratoğlu haberlerde görünce şok oldum. Anne babası ayrı olduğu için çok garip bir hayat yaşıyordu Rabbim acımış olmalı . Biz amca çocuklarıyız benim annemde ayrı , bu sebeplerden dolayı 10 yıldır görmediğim hayat şartlarından unutup gittiğim kuzenim kendini çok acı şekilde hatırlattı . Üzüntüm tarifsiz, başım sağolsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title