Haberler

Düzce Üniversitesi 13 Fakülteye Ulaşıyor

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin hayırlı olmasını diledi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin hayırlı olmasını diledi.

12 Fakülte, 3 Yüksekokul, 10 Meslek Yüksekokulu, 4 Enstitüsü ve 30 bine yakın öğrencisiyle büyük bir eğitim ve bilim merkezine dönüşen Düzce Üniversitesi, 13. Fakültesini bünyesine katacak olmanın heyecanını yaşıyor. Akçakoca ilçesinde Düzce Üniversitesine bağlı Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi kurulması kararı, Bakanlar Kurulu'nda imzalanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunuldu. Yaptığı çalışmalarla teknolojik alt yapısını sürekli geliştiren, öğrenci odaklı eğitimi, genç, dinamik, güçlü bir üniversite anlayışı ile hızla büyüyen Düzce Üniversitesi, 13. fakültesi olan Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi ile Ülkemizi idari, siyasi ve hukuki alanda aydınlık geleceğe taşıyacak gençleri yetiştirecek olmanın da gururunu yaşayacak.

Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin Düzce'ye ve Ülkemize hayırlar getirmesini temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, "Fakültemizin kurulması kararını alan Üniversite Senatomuzun kıymetli üyelerine, Yükseköğretim Kurulu üyelerimize, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü'ye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title