Haberler

Düzce Tso'dan Başkan Keleş'e Ziyaret

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Keleş bu kez de makamında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, makamında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Keleş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası'nın binası ele alındı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kendilerine destek vereceklerini söylerken 2004-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yaptığı dönemde yer tahsisini sağladıkları binanın yapımı noktasında da fayda sağlayabileceklerini dile getirdi.

Başkan Keleş, aynı zamanda TSO'nun en yakın çalışma arkadaşlarından biri olduğunu da kaydetti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır ise "Düzce'yi daha güzel bir Düzce yapma noktasında birbirimize ihtiyacımız var" diyerek Başkan Keleş'i tebrik etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Fahri Çakır Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title