Haberler

Düzce Tem'de Yoldan Çıkan Otomobil Ağaca Çarptı: 2 Ölü, 2 Yaralı

Tem'de yoldan çıkan otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 2 yaralıANKARA'da bir yakınlarına iftara giden 4 kişinin içinde bulunduğu otomobil, Düzce'de TEM yolunda kontrolden çıkıp yol kenarında ormanlık alanda ağaca çarptı.

Tem'de yoldan çıkan otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

ANKARA'da bir yakınlarına iftara giden 4 kişinin içinde bulunduğu otomobil, Düzce'de TEM yolunda kontrolden çıkıp yol kenarında ormanlık alanda ağaca çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında TEM yolunun Düzce Gümüşova Sapağı mevkisinde meydana geldi. Ankara'ya giden 58 yaşındaki Bilgin Özbek yönetimindeki 45 Z 9160 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp ormanlık alana uçtu. Bir ağaca çarparak duran otomobilde bulanan 50 yaşındaki Şengül Özbek ve 48 yaşındaki Ayfer Altuntepe hayatlarını kaybetti.

Araç içinde sıkışarak yaralanan sürücü ve 26 yaşındaki İrem Koca, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Ağır yaralanan sürücü ile Koca, ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen 2 kişinin cesetleri de aynı hastanenin morguna götürüldü.

Araçta bulunanların Ankara'da bir yakınlarının yanına iftara gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title