Haberler

Düzce Teknopark 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Düzce Teknopark Anonim Şirketi’nin 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Düzce Teknopark A.Ş. Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzce Teknopark Anonim Şirketi'nin 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Düzce Teknopark A.Ş. Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, Düzce Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Özkan Şahin katıldı.

Düzce Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu açılış konuşmasında "Mevzuat gereği yapmış olduğumuz bu toplantılar aslında bilgi alışverişi yapmak için bir vesile olmaktadır. Geçen hafta içinde Amerika'da bir toplantıya katıldım, Düzce Teknopark olarak Amerika'da bir hayli takip edildiğimizi fark ettim. Sizler iş dünyasında bulunmanızdan dolayı yeni yatırımcılara ulaşabilme konusunda daha iyi imkanlara ve bağlantılara sahipsiniz. Bu bağlamda sizlerden ricam yabancı yatırımcıları ülkemizde yatırım yapmaları konusunda girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni yatırımcı ve bilim insanlarını Düzce'mize ve ülkemize kazandırma konusunda sizlerin de desteğini bekliyoruz" dedi.

Toplantı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun ibrası, Denetleme Kurulu Raporunun ibrası, Bilanço ve Finans Raporları ibrasından sonra dilek ve temenniler ile sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Funda Sivrikaya Şerifoğlu Özkan Şahin Fahri Çakır Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title