Haberler

Düzce Tanıtım Günlerinde Yığılca Standına Büyük İlgi

Düzce Valiliğin öncülüğünde ilk defa Ankara’da düzenlenen ve açılışını Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un yapmış olduğu Düzce tanıtım günleri başladı.

Düzce Valiliğin öncülüğünde ilk defa Ankara'da düzenlenen ve açılışını Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un yapmış olduğu Düzce tanıtım günleri başladı. Düzce tanıtım günlerin de kurulan Yığılca standı yoğun ilgiyle karşılaştı.

Yığılca Kaymakamı Furkan Sancaktutar ve Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit birlikte organize ettikleri Yığılca turizm alanları, Yığılca Balı, Yığılca arısı, yöresel yemekleri, el sanatlarının bulunduğu stant bürokrasinin ve halkın ilgisiyle karşılaştı.

Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit yaptığı açıklamada "Böyle özel bir günü Düzce'mize armağan eden Valimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Yığılca'nın güzelliklerini sergileme noktasında üstün gayret gösteren Kaymakamımız Furkan Sancaktutar'a şahsım ve Yığılca adına teşekkür ederim. Yığılca ya ait olan standımızın bu şekilde ilgi ve alaka görmesi Yığılca Belediye Başkanı olaraktan son derece mutlu etmiştir. Düzce tanıtım günlerine katılan bütün bürokratlar misafirlerimize ve Yığılca'dan gelerek bizleri yalnız bırakmayan ve bütün hemşerilerimize saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Numan kurtulmuş Yığılca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title