Haberler

Düzce Şehir Tiyatroları Hem Çocuklara, Hem Yetişkinleri Hitap Edecek

Düzce Belediyesi şehir tiyatroları, oyunlarıyla sadece yetişkinlere değil, öğrencilere de hitap edecek.

Düzce Belediyesi şehir tiyatroları, oyunlarıyla sadece yetişkinlere değil, öğrencilere de hitap edecek. Ocak ayından itibaren Salaklar Sofrası adlı oyun büyük beğeni toplarken önümüzdeki haftalarda hazırladıkları çocuk oyunuyla da minik öğrencileri tiyatroya doyuracaklar.

Düzce Belediyesi Şehir tiyatrolarının Ocak ayı itibari ile her Salı günü sahneye koyduğu Salaklar Sofrası adlı oyun büyük beğeni topladı. Salaklar sofrası perdelerini dördüncü kez aralarken Gençlik Merkezi tiyatro salonu yine tamamen doldu. Şehir tiyatroları, Yetişkinlere yönelik oyunun yanı sıra önümüzdeki haftalarda ilköğretim öğrencileri için "Harikalar Mutfağı" adlı tiyatro oyununu sahnelemeye hazırlanıyor.

Salaklar Sofrası adlı oyuna ilginin tahminlerin üzerinde olduğunu ve kendilerini şaşırttığını söyleyen Sahne Amiri Mehmet Caner Albayrak gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyerek; "Bu sezonki oyunumuza ilgi geçtiğimiz sezonlardan daha fazla. Düzcelilerin tiyatroya olan ilgisinin her geçen gün arttığını görmek bizleri gururlandırıyor" dedi. Oyunu izleyen tiyatro severler ise; "Bu tür etkinlikler günlük stresimizi bir nebze olsun hafifletiyor. Bu tür faaliyetlerin artmasını diliyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Keleş'e sanata verdiği değer için teşekkür ediyoruz" dediler. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title