Haberler

Düzce Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, İl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldılar.

AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldılar. Milletvekillerini, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve teşkilat mensupları yalnız bırakmadı.

1 Kasım 2015 seçimlerinde yüzde 70.8 oranında oy alarak üç milletvekili çıkarak AK Parti Düzce il teşkilatında Düzce Milletvekilleri, mazbatalarını aldı. Adalet Sarayında il seçim kurulunda toplantı salonunda gerçekleştirilen mazbata töreninde Düzce Milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe başkanları, belediye başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, gönüllüler hazır bulundu.

Mazbata töreninde konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, "Kısa bir süre içinde iki seçimi yaşadık. Bu kolay değil. Demokrasilerde siyaset tıkandığında millet sorunu çözer. Bu seçimde de milletimiz sorunu çözdü. 4 yıl boyunca inşallah seçim olmayacak ve bizler Düzce'miz ve ülkemiz için çalışacağız. Düzce'nin geleceği çok parlak ve bu seçimin kazananı Düzceliler olmuştur" ifadelerinde bulundu.

Ardından mazbatasını alan AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise 5 mazbatasını aldığını ve huzur içinde geçen seçimde emeği geçenlere teşekkür ederek, " Bundan sonra ülkemiz ve Düzce'miz çalışacağız. Huzurlu bir seçim geçirdik. İnşallah bundan sonraki seçimler de bu şekilde huzurlu olur" diye konuştu.

Düzce'nin ilk kadın milletvekili Ayşe Keşir ise mazbata töreninde seçimin kazanılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Her seçimin kahramanları vardır. Bu seçimde de teşkilatlarımıza, kadınlarımıza, gençlerimize ve 355 Bin Düzceliye teşekkür ediyorum. Kazanan Türkiye olsun ve 26. Dönem milletvekilliğimiz hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Ümit'e çiçek takdim etti. Keskin, Düzce'ye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi. AK Parti Düzce Milletvekilleri ve Teşkilat üyeleri daha sonra toplu fotoğraf çektirdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevai Arslan Faruk Özlü Ak Parti Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title