Haberler

Düzce Merkezli 5 İlde Düzenlenen Fetö Operasyonunda 8 Kişi Tutuklandı

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 13 kişiden 8’i tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 13 kişiden 8'i tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları tespit edilen TÜMÇEK ve BURÇ Akademi derneklerinin yönetim kurullarına yönelik operasyon yapıldı. İçlerinde öğretmen, iş adamı, esnaf ve memurların bulunduğu kişilere yönelik Düzce merkezli İstanbul, Ağrı, Karaman ve Sakarya illeri ile Düzce'nin Çilimli ilçesinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla 13 şüpheli gözaltına alınmıştı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarının ardından Düzce Adliyesi'ne sevk edilen 13 kişiden 8'i çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Düzce 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title