Haberler

Düzce Merkezli 3 İlde Uyuşturucu Operasyonu

Düzce merkezli üç ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 15 kişi adliyeye sevk edildi.

Düzce merkezli üç ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 15 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele ekiplerince yürütülen çalışma neticesinde kentteki uyuşturucu satıcılarına ve bu kişilere uyuşturucu temin ettiği tespit edilen kişilere yönelik Düzce, Sakarya ve İstanbul'da 10 farklı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5'i kadın 15 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İstanbul'dan Düzce ve Sakarya'nın Hendek ilçesine uyuşturucu madde teminini sağlayan Ş.Ö ve F.K ile Düzce'de uyuşturucu ticareti yapan M.Ö, Ç.Ş, K.E, Z.A, P.B, M.K, Ö.B, S.K, R.G, M.K, İ.K, B.K ve Ö.Y, sağlık kontrolünden geçirilerek, adliyeye sevk edildi.

"Örgütlü olarak uyuşturucu ticareti yapma" iddiasıyla suçlanan 15 zanlının adreslerinde yapılan aramalarda, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdiği öğrenildi.

Bu arada yaklaşık 2 hafta önce, 10 kişinin daha aynı soruşturma kapsamında tutuklanarak, cezaevine gönderildiği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Sakarya Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title