Haberler

Düzce Gine'deki Cinayetin Aydınlatılmasını İstedi

Düzce'nin Çilimli İlçesi'nde yaşayan 40 yaşındaki Kıymet Şen, 14 ay önce Gine'de öldürülen 52 yaşındaki eşi Mehmet Şen'in katil zanlılarının ortaya çıkarılmasını istedi.

Düzce'nin Çilimli İlçesi'nde yaşayan 40 yaşındaki Kıymet Şen, 14 ay önce Gine'de öldürülen 52 yaşındaki eşi Mehmet Şen'in katil zanlılarının ortaya çıkarılmasını istedi.

Gine'de bir inşaat firmasında çalışan Mehmet Şen, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında darp edilerek öldürüldü. Mehmet Şen, Çilimli'nin Yenivakıf Köyü'nde toprağa verilirken, 2 çocuk annesi Kıymet Şen eşinin katillerinin bulunması için girişimlerde bulundu. Eşinin 14 ay önce öldürülmesine rağmen cinayetin aydınlatılmadığını belirten Kıymet Şen, " Gine'de kaldığı evin 1 kilometre ilerisinde otoyol kenarında polis tarafından ölü bulunuyor. Cenazesi morga kaldırılıyor ve Türk işçiler tarafından teşhis ediliyor. Gasp edilip, öldürüldüğünü söylediler. Evinde hırsızlık olmuş, eşyaları karıştırılmış, fotoğraf makinesi, telefonu, pasaportu çalınıyor. Görüştüğüm büyükelçimiz beni Gine büyükelçiliğine yönlendirdi. Gine büyükelçisi bu yıl Temmuz ayına kadar beklememi istedi. Ama hiçbir sonuç çıkmadı. Eşim öleli 1 yıl 2 ay oldu ama ne bir sonuç, ne de ölümüyle ilgili ipucu var" dedi.

Eşinin katil yada katillerinin bulunmasını isteyen Kıymet Şen, "Bizim öncelikle istediğimiz katillerin bulunması. Eşim neden öldürüldü öğrenmek istiyorum. Hakkımız varsa da almak istiyorum. Büyükelçimiz yürütüyor, gerektiğinde de tazminat davası açılacağını söylediler. Her ne sebepten öldürüldüyse öğrenmek istiyorum. 14 aydan beri net bir bilgi verilmedi" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çilimli Düzce Gine Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title