Haberler

Düzce'den Tayini Çıkan Bürokratlara Veda Yemeği

Düzce Valisi Ali Fidan, tayini çıkan Vali yardımcıları, kaymakamlar ve Jandarma Komutanı Ramazan Akça'ya veda yemeği düzenledi

Vali Ali Fidan tarafından, 28 Haziran 2015 tarihli 29400 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Düzce'den tayinleri çıkan Vali Yardımcıları, kaymakalar ve Jandarma Komutanına veda programı düzenledi.

Programa Vali Ali Fidan ve Eşi Fatma Fidan, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı İsmail Ustaoğlu ve tayini çıkan bürokratlar eşleri ile katıldılar.

Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Düzce'den Vali Yardımcısı Miktat Alan, Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Cumayeri Kaymakamı Emin Şimşek, Çilimli Kaymakamı Ömer Bilgin, Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan'ın tayinleri çeşitli il ve ilçelere çıkmıştı. Ayrıca veda programında Düzce'den tayini çıkıp ayrılacak olan İl Jandarma Alay Komutanı Ramazan Akça'da yer aldı.

Valimiz Ali Fidan, Mülki Amirler onuruna verdiği iftar programında "Sizlerle yaklaşık 4 aydır çalışıyoruz. Tayini çıkan çalışma arkadaşlarımın hepsine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Herkese ilimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yapacakları yerlerde kendilerine başarılı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum. İnşallah Düzce'de gösterdikleri başarıyı, gittikleri yerlerde de göstereceklerdir. Biz küçük bir camiayız aslında hepimiz birbirimizi tanıyoruz, bugün burada beraberiz. Bir gün yine yollarımız kesişecektir. İnşallah böyle hep mutlu, huzurlu günlerde karşılaşacağız. Ben yürekten bütün arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun deyip başarılar diliyorum. Bundan sonraki hayatlarında da huzurlu mutlu sağlıklı bir hayat diliyorum" dedi.

Sohbet havasında geçen programın sonunda Vali Ali Fidan tarafından tayini çıkanlara çeşitli hediyeler verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Akça Gazeteler Ali Fidan Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title