Haberler

Düzce'de Silahlı Soygun

Güncelleme:

Düzce Yığılca Karayolu Çakırlar Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonuna gelen maskeli 3 kişi, silah ve bıçak kullanarak görevliyi etkisiz hale getirdi.

Edinilen bilgilere göre Düzce Yığılca Karayolu Çakırlar Mahallesi mevkiinde Turaman ailesine ait akaryakıt istasyonu, gece sabaha karşı maskeli 3 kişi tarafından soyuldu. Akaryakıt istasyonuna gelen 3 kişiden biri gözetleme yapmak için dışarıda dururken 2’si istasyon görevlisinin yattığı esnada kapıyı çaldı.

Kapıyı açan istasyon görevlisine silah ve bıçakla saldıran soyguncular, görevli İsmail Küçükdişli’yi etkisiz hale getirerek arka tarafta bulunan depoya götürdü. Soyguncular işyeri çalışanının üzerinde bulunan yaklaşık 650 TL parayı alarak istasyon içerisinde para aradılar. Ofisin altını üstüne getiren silahlı ve bıçaklı soyguncular yaklaşık 14 dakika boyunca arama yaptıkları istasyondan yaya olarak kaçtı.

Olayın ardından İsmail Küçükdişli hemen polisi arayarak bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı bir inceleme yaparak güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Polis kaçan soygunculara bulmak için ise geniş çaplı bir araştırma başlattı.

İstasyonda yaşanan olaylar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Düzce'de bir hafta içinde ikinci kez akaryakıt istasyonu soyuldu. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yığılca Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (1)

Emekçi Ali:

Amerika ve avrupa bir soyguncuya ne kadar ceza veriyorsa bu soyguncuya da aynı ceza verilsin ve hücrede çürütülsün ki diğer sırtlanlara ibret olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title