Haberler

Düzce'de "Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz" Projesi

Düzce Üniversitesi (DÜ) öğrencileri, "Sen yoksan bir kişi eksiğiz" projesi kapsamında Van'ın Doğu Beyazıt ilçesindeki Tutak İlköğretim Okulu'na kırtasiye yardımı gönderdi.

Düzce Üniversitesi (DÜ) öğrencileri, "Sen yoksan bir kişi eksiğiz" projesi kapsamında Van'ın Doğu Beyazıt ilçesindeki Tutak İlköğretim Okulu'na kırtasiye yardımı gönderdi.

DÜ Akçakoca Meslek Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Arif Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında ihtiyaç sahibi okullara kırtasiye yardımı topladıklarını söyledi.

Proje kapsamında ilk defa il dışında bir okula yardım gönderdiklerini belirten Güngör, "Bin 500 kilometre uzaklıktaki okul için defter, kalem, silgi, kalemtraş, kuru boya, test kitabı gibi kırtasiye malzemelerini içeren paketler hazırladık. Bu kampanya öğrenciler tarafından yürütülüyor ancak halkın desteği çok fazlaydı. Onlara bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Projemizin, ihtiyaç sahibi kalmayana kadar devam etmesini arzuluyoruz" ifadesini kullandı.

Proje kapsamında toplanan kırtasiye yardımları bir kargo firmasına verilerek Van'a gönderildi.

Kaynak: AA / Yerel

Düzce Üniversitesi Akçakoca Tutak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title