Haberler

Düzce'de Pazaryerlerinin Sayısı Artacak

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yapılacak pazaryerleri ile Düzce’de uzun yıllar pazaryeri sıkıntısı yaşanmayacağını belirtti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yapılacak pazaryerleri ile Düzce'de uzun yıllar pazaryeri sıkıntısı yaşanmayacağını belirtti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş pazaryeri yapım ve düzenleme çalışmalarını anlatarak, " Düzce'nin büyük bir Pazaryeri ihtiyacı vardı. Mevcut pazaryerinin durumu gerçekten ihtiyacı karşılamıyor. Bu kadar büyük pazaryerinde yürünmez. Bu pazaryerini alıp Yimpaş AVM'ye götüreceğiz. Böylece pazar şehre yaklaşmış olacak. Kış yaz fark etmeyecek kapalı alan ve sıcak ortam oluşacak. Pazaryeri içinde oyun alanları, restoranlar olacak. Alışveriş merkezi gibi olacak. Eski pazaryerinde büyük kısmı yeşil alan olacak melen su parka kadar gidecek rekreasyon alanı ve sosyal alanlarla donatılacak. Arkada kalan bina da tamamlanarak ikisi de birbirine entegre haline getirilecek" dedi.

Kapalı pazaryerinin içeriği ve niteliği hakkında da konuşan Başkan Keleş, "Katlara ve satışı yapılan türlere göre ayrılacak hepsi. Şu anda ihalesi yapılıyor. Sarar firması ile kira karşılığında anlaştık. Pazaryeri dışında söz konusu binalarda park yerleri, soğuk hava depoları ile sosyal alan oluşacak. Düzce'nin diğer tarafında Cumhuriyet mahallesinde yeni pazaryerini yapıyoruz. Burası da kapalı alan ve sosyal anlamda çok ihtiyacı karşılayacak. Modern bir alan ile Düzce bunu hak ediyor bence. Düzce'nin içinde Azmimilli'de oluşan pazarı da derenin karşısında bir sokağa taşıdık ve asfaltladık. Bundan halkımız da memnun oldu belki kısa bir süre sonra uzay çadır ile üzerini kapatabiliriz. Araç parkını ön tarafındaki sokakta konumlandırdık. Çay mahallesinde sosyete pazarı konseptli bir yer kuruyoruz. Hamidiye mahallesinde beşincisini yapacağız. Konuralp'deki pazarı da yeniden yapılandıracağız, çalışmalarımız devam ediyor. Böylece önemli noktalara konumlandırdığımız pazaryerleri sayesinde vatandaşlarımız alışverişlerini daha rahat yapmış olacak" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Pazaryeri Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title