Haberler

Düzce'de Jandarmadan Silah ve Uyuşturucu Baskını

Düzce’de jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 4 kilo 800 gram esrar maddesi madde ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Düzce'de jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 4 kilo 800 gram esrar maddesi madde ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Düzce İl Jandarma Komutanlığı KOM ve istihbarat şube ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda 1 kişinin iş yerinde uyuşturucu madde 2 kişinin ise evinde ruhsatsız silah bulunduğu bilgisi alındı. Düzce İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube, İstihbarat Şube, Cumayeri İlçe Jandarma Komutanlığı ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü koordineli operasyon sonucunda şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 4 kilo 800 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız ev tüfeği, 7 adet tabanca fişeği ve 6 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar Düzce İl Jandarma Komutanlığı'na götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Düzce 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title