Haberler

Düzce'de "Engel, Önyargılarımızda" Etkinliği

Güncelleme:

DÜ MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından görme engellilere dikkat çekmek için "Engel Önyargılarımızda" Etkinliği düzenlendi.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından görme engellilere dikkat çekmek için "Engel Önyargılarımızda" Etkinliği düzenlendi.

Bir alışveriş merkezi önünde gerçekleştirilen etkinlikte gözleri bağlanan vatandaşlar, bir süre yürüdükten sonra duygularını paylaştı.

Öğretim Görevlisi Zeynep Topçu Bilir, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlara görme engellilerin yaşadığı zorlukları anlatmayı amaçladıklarını belirtti.

Etkinliğe, her yaştan vatandaşın katıldığını vurgulayan Bilir, "Etkinliğimiz amacına ulaştı. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek. Hem görme engelliler, hem de diğer engel gruplarıyla ilgili yakın zamanda başka çalışmalarımız da olacak" dedi. - Düzce

Kaynak: AA / Yerel

Düzce Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title