Haberler

Düzce'de Elektrik Kesintisi

Düzce'de bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 13 ve 14 Eylül tarihleri arasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Düzce'de bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 13 ve 14 Eylül tarihleri arasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'den (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, kesinti yapılacak bölgeler ve saatleri şöyle:

"13 Eylül Perşembe günü 08.45-09.00 ve 11.45-12.00 saatleri arasında Yığılca ilçesine bağlı Orhangazi, Atatürk, Mareşal Fevzi Çakmak, Ahmetçiler Mahalleleri ve Hebeler, Aksaklar, Doğanlar, Hacılar, Bekirler, Çukurören, Gaziler, Çiftlik, Aydınyayla, Hocaköy, Karakaş, Yoğunpelit, Mengen köyleri ile Turkcell, Yığılca içme ve kullanma suyu, Kartal Yol Yapı, Data, Garnet, Jandarma, TOKİ İlköğretim Okulu'na ait özel trafolar,

08.45-12.00 saatleri arasında Yığılca ilçesine bağlı Ahmetçiler Mahallesi ile Yığılca kullanma ve içme suyuna ait özel trafo, 08.30-16.00 saatleri arasında merkeze bağlı Uzunmustafa Mahallesi Tekniker Sokak, 13, 8, 35 ve 7. Sokak ile Elysium Park Evleri ve civarı,

14 Eylül Cuma günü 08.30-14.00 saatleri arasında merkeze bağlı Uzunmustafa Mahallesi Uzunmustafa Sokak, Ramazan Gel Caddesi, Bozkurt Sitesi ve El Sanatları Eğitim Merkezi civarı ile El Sanatları Eğitim Merkezi'ne ait özel trafo."

Muhabir: Onur Orhan

Yayıncı: Kemal Kaymak - DÜZCE

Kaynak: AA / Yerel

Sakarya Yığılca Eylül Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title