Haberler

Düzce'de Denizde Boğularak Ölen İmam

Akçakoca ilçesinde arkadaşının çocuklarını kurtarmak için girdiği denizde boğulan imamın ailesine 25 bin liralık çek verildi.

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Düzce Şubesi tarafından Akçakoca ilçesinde arkadaşının çocuklarını kurtarmak için girdiği denizde boğulan imamın ailesine 25 bin liralık çek verildi.

Sendikada düzenlenen programda konuşan Diyanet-Sen Şube Başkanı Şaban Coşkun, arkadaşları Mustafa Aydemir'i kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

Arkadaşları Aydemir'i üzücü olayda kaybettiklerini anlatan Çoşkun, "17 Ağustos günü çırpınan çocukları kurtarmak için girdiği denizde büyük bir dalgaya kapılarak hayatını kaybetmişti. Kendisi sendikamızın üyesiydi. Üyemiz olması dolayısıyla kendisini ferdi kaza sigortası kapsamına almıştık" diye konuştu.

Konuşmasının ardından 25 bin liralık çeki acılı eş Dilek Aydemir'e veren Coşkun, "Keşke arkadaşımız aramızda olsaydı da biz de bu çeki vermek zorunda kalmasaydık" dedi.

Dilek Aydemir ise Diyanet-Sen yetkililerine teşekkür etti.

Piknik için meslektaşı Adem Yıldız ile 17 Ağustos'ta ilçeye gelen imam Mustafa Aydemir, suda çırpınan Abdülselam (10) ve Abdülsamet Yıldız'ı (15) kurtarmak amacıyla girdiği denizde, akıntıya kapılarak çocuklarla boğulmuştu. - Düzce

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Aydemir Diyanet Sen Akçakoca Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title